marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock și Jennifer Aniston, o prietenie de 30 de ani născută grație unui fost iubit

Cele două actrițe au mers împreună să vadă piesa de teatru a lui Sarah Paulson la New York și a fost clar cât de bine se înțeleg.

Sandra Bullock și Jennifer Aniston, o prietenie de 30 de ani născută grație unui fost iubit
Teatrul Hayes din New York găzduiește „Appropriate”, o piesă cu Sarah Paulson pe care foarte puțini oameni vor să o rateze. Sandra Bullock și Jennifer Aniston, însoțite de fiul de 14 ani al lui Bullock, Louis, actorul Jason Bateman și soția sa Amanda Anka, precum și Ed Norton cu soția sa Shauna Robertson, au putut fi văzuți în urmă cu câteva zile în sală. Un grup mare, în care apropierea și afecțiunea cu care Jennifer și Sandra se tratează una pe cealaltă erau din nou evidente, potrivit martorilor care le-au văzut. 
 
Sandra Bullock nu a mai apărut în public de luni de zile, fiind în doliu după moartea subită a partenerului ei, fotograful Bryan Randall, care a murit în august anul trecut, la vârsta de 59 de ani, din cauza sclerozei laterale amiotrofice.
 
Cele două actrițe, două dintre cele mai emblematice chipuri ale ecranului în anii 1990 și 2000, sunt prietene de aproape trei decenii, deși circumstanțele personale prin care au trecut în ultimii ani le-au apropiat puțin mai mult. Jennifer a fost un mare sprijin pentru Sandra în această etapă personală complicată pe care o traversează. Călătoria pe care au făcut-o zilele acestea la New York a fost o ușurare pentru Sandra, de exemplu. Timp de mai bine de un an, Bullock s-a confruntat cu boala iubirii vieții ei, de la care, din păcate, a fost nevoită să își ia rămas bun mult prea devreme.
 
Jennifer a fost alături de ea, la fel cum Sandra i-a fost alături când a divorțat de Brad Pitt și Justin Theroux. „Există multă dragoste și respect între Jen și Sandra”, a declarat o sursă pentru „US Weekly”, precizând că au personalități foarte asemănătoare și o mare putere. Aceleași surse spun că vedeta din Speed este nerăbdătoare să se întoarcă la filmări, deși așteaptă proiectul perfect pentru a face acest lucru.


 
Prietenia dintre Jennifer Aniston și Sandra Bullock a început la mijlocul anilor 1990. Colegul actor Tate Donovan, cu care cele două s-au întâlnit o vreme, a fost cel care le-a prezentat la o petrecere premergătoare Globurilor de Aur. Ulterior, au coincis la o nuntă, după cum au povestit cei doi într-un interviu în „Interview” în 2020. „A fost prima dată când mi s-a făcut rău când am băut cu tine”, și-a amintit Sandra Bullock cu umor. Ei au explicat atunci că s-au conectat într-un mod foarte special în acel moment. Și, deși au locuit de multe ori în orașe diferite, nu au pierdut niciodată legătura.


 

 
Cele două sunt ambele actrițe care au reușit să se impună la Hollywood, așa că este inevitabil să ne întrebăm dacă a existat vreodată o rivalitate. „Jen nu a fost niciodată geloasă pe Sandra și a considerat întotdeauna că aceasta își merită succesul și că are un instinct incredibil”, au declarat surse pentru „US Weekly”. Cele două aveau aceeași agenție de reprezentare, dar aspirau la proiecte foarte diferite: în timp ce Bullock și-a făcut loc în povești de acțiune, Jennifer era mai degrabă în comedii romantice. 
 
Însă ambele sunt interesate de producția de film. Aniston a lansat Echo Films în 2008, împreună cu Kristin Hahn, iar Bullock a fondat Fortis Films în 1995, cu care a produs titluri precum „The Lost City”, în 2022 – deocamdată ultimul film în care a apărut Sandra. 
 

Altfel, sunt două femei puternice care duc totuși vieți oarecum diferite: în timp ce Bullock preferă viața liniștită pe proprietatea sa din Texas, alături de copiii săi Louis și Laila, în vârstă de 14 și, respectiv, 12 ani, Jennifer trăiește în mijlocul agitației din Los Angeles, în epicentrul glamourului hollywoodian.


FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies