marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock si Tom Hanks intr-o drama despre 11 Septembrie

A trecut destul de mult timp de la tragedia din 2001, iar Hollywood s-a pus pe facut filme despre intamplarile nefericite ce au avut loc atunci. "Remember me", care a aparut in cinematografe acum cateva luni, a incercat sa emotioneze publicul folosindu-se de 11 septembrie, dar nu a reusit in totalitate.

Sandra Bullock si Tom Hanks intr-o drama despre 11 Septembrie

Acum, Pramount si Warner Bros. isi unesc fortele pentru a aduce pe marile ecrane una din cele mai emotionante povesti despre cele intamplate acum 9 ani.

Scriitorul Jonathan Safran Foer abia si-a facut debutul in lumea cartilor, dar una dintre lucrarile lui deja a fost adaptata intr-un film de succes. "Everything is Illuminated" a fost un caz fericit pentru ca a beneficiat de actori buni si a fost realizat cum trebuie. Acum, Paramount si Warner Bros. au de gand sa faca un film dupa altaopera de-a lui Foer, "Extremely loud and incredibly close". Carteane vorbestedespre Oskar, un baietel naiv dar foarte destept, care pleaca in cautare unei chei care deschidecutialasata de tatal lui disparut,dupa ces-au prabusit cladirile WTC.

Povestea este extrem de emotionanta si, spun unii, imposibil de adaptat. Primii actori atasati viitoarei productii sunt Tom Hanks si Sandra Bullock, doua nume care nu par sa schimbe parerile scepticilor. Totusi, noi ramanem increzatori. Baietelul care-l va juca pe Oskar este cel care decide soarta filmului.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies