marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Saptamana filmelor de actiune la Pro Cinema

Saptamana viitoare, Pro Cinema va ofera 5 filme de actiune spectaculoase, cu actori celebri si populari. Iata ce poti vedea la Filmul de 10.

Saptamana filmelor de actiune la Pro Cinema

Luni, saptamana incepe in forta cu Pasagerul 57, cu Wesley Snipes. Tensiune la inaltime in acest film al carui subiect urmareste un joc periculos de-a soarecele si pisica intre un terorist si un expert in actiuni antiteroriste.

Wesley Snipes joaca rolul expertului in securitate John Cutter, proaspat demisionat din functie. Lui nici nu-i trece prin cap ca, urcand in avionul spre Los Angeles, va zbura alaturi de un terorist disperat, care datorita mintii sale diabolice a reusit sa scape de nenumarate ori din mainile urmaritorilor. John Cutter nu este dispus insa sa lase de aceasta data lucrurile la voia maniacului terorist.


Marti isi fac aparitia Ingerii lui Charlie.Trei dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood, Cameron Diaz, Lucy Liu si Drew Barrymore isi pun la bataie farmecele intr-o noua lupta cu Fortele Raului. Numele lor de cod -  “Ingerii lui Charlie”.

Enigmaticul Charlie, un sef care nu se lasa niciodata vazut la fata, le traseaza o noua sarcina razboinicelor. Ajutate de asistentul lor loial si ciudat, Bosley, (Bill Murray), ele trebuie sa-l recupereze pe geniul Eric Knox (Sam Rockwell), rapit de infamul Roger Corwin (Tim Curry).Din pacate pentru ingeri si pentru toti oamenii buni din lume, Corwin si oamenii lui au reusit deja sa sparga codul ultimei inventii a lui Knox. Cei trei ingeri, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) si Alex (Lucy Liu) vor trece prin multe situatii limita pentru a salva lumea. In cruciada lor impotriva lui Corwin nu vor lasa deoparte umorul si sex-appealul.

 


Miercuri pornesti pe Urmele Mafiei, impreuna cu Patrick Swayze, ca joi sa fii inspaimantat de un thriller celebru, "Stiu ce ai facut asta vara"

 

Vineri intri in afacerile murdare ale gangsterilor din Montana, impreuna cu Kyra Sedgwick si Stanely Tucci.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies