marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sarah Jessica Parker e gata pentru "Totul despre sex III"

Poate ca al doilea film din seria "Totul despre sex" a fost o dezamagire in ceea ce priveste vanzarile, dar producatorii sunt perseverenti.

Sarah Jessica Parker e gata pentru Totul despre sex III

articole relationate

Oare cum o reusi?

Oare cum o reusi?

Sarah Jessica Parker, actrita principala, dar si producator al filmelor, e deocamdata implicata in filmarile pentru comedia "I Don't Know How She Does", la New York. Dar se pare ca gandul ii sta la personajul Carrie Bradshaw.

"As mai face-o. Cred ca inca mai exista o poveste care trebuie spusa. Stiu asta. Stiu si ca Michael Patrick King ( scenaristul si regizorul) ar face treaba buna. Dar poate ca nu acum. Poate peste cinci ani, cine stie", a povestit Sarah Jessica pentru LA Time.

Zvonurile despre un nou film "Totul despre sex" au aparut deja de ceva vreme, ba chiar se parea ca scenariul va avea ca punct de plecare sosirea lui Carrie la New York. Nu s-a auzit insa nimic despre implicarea in proiect a celorlalte dive - Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis.

A doua pelicula din franciza a costat in jur de 100 de milioane de dolari si a adus incasari de 288 de milioane de dolari, cu doar 95 de milioane in America.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies