marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Savages, noul film al lui Oliver Stone, promite sex, droguri si moarte. Blake Lively, impartita de doi barbati in primul trailer oficial

Oliver Stone se intoarce la atmosfera din Natural Born Killers cu un thriller glossy despre doi dealeri de droguri care se lupta cu o gasca de traficanti mexicani ce le-a rapit prietena. 

Savages, noul film al lui Oliver Stone, promite sex, droguri si moarte. Blake Lively, impartita de doi barbati in primul trailer oficial

Savages noul film al lui Oliver Stone promite sex, droguri si moarte. Filmul cu Aaron Johnson, Taylor Kitsch, Blake Lively, John Travolta, Uma Thurman,Salma Hayek, Benicio Del Toro, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore, Mia Maestro si-a lansat astazi primul trailer oficial. Pelicula ajunge pe marile ecrane in SUA in luna iulie.


Thrillerul inspirat din universul traficantilor de marijuana are la baza romanul scris de Don Winslow, iar scenariul prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California, traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana si impart aceeasi iubita.


Doi prieteni, Chon, un fost agent al fortelor speciale (Taylor Kitsch) si Ben, un intelectual ( Aaron Johnson) traiesc linistit si placut in Laguna Beach, California, unde produc si vand marijuana, pana cand frumoasa Ophelia (Blake Lively), complicea, dar si iubita lor, este rapita de un cartel de droguri, condus de Lado (Benicio Del Toro) si Elena (Salma Hayek). Fortati astfel sa-si cedeze afacerea rivalilor mai puternici, Chon si Ben recurg la un plan violent si sangeros, complicat de personaje si evenimente neprevazute.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies