marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Saw 3D – Esti ultima piesa din puzzle-ul horror! Vezi TRAILER

Seria “Saw”, cu cele mai cunoscute filme horror, revine! De laudat cu tehnologia 3D care va ademeni publicul din toata lumea pentru plusul de dramatism, cei de la Lionsgate Films s-au laudat deja. Acum, trailer-ul ni-l arata - in treacat, ce-i drept - si pe Chester Bennington.

Saw 3D ndash; Esti ultima piesa din puzzle-ul horror! Vezi TRAILER

Noul trailer “Saw 3 D” are toate sansele sa te implice, iremediabil, in jocurile mortale si terifiante ale lui Jigsaw. Mesajul e clar: “Esti ultima piesa a puzzle-ului.”

Cea de-a saptea parte a francizei horror se pare ca va fi si ultima, o adevarata “capodopera” a lui Jigsaw, care, de fapt, a murit in "Saw III". De aceasta data, un grup de supravietuitori ai celui mai inventiv si infricosator psihopat din istoria cinematografiei apeleaza la ajutorul unui self-help guru, nimeni altul decat colegul lor Bobby Dagen, un barbat cu secrete intunecate, care vor declansa un nou val de teroare.

Chester Bennington, solistul Linkin Park, devine una dintre victimele lui Jigsaw in momentul in care este captiv intr-o masina facuta zob. Daca va reusi sa scape sau nu, vom vedea pe 29 octombrie, cand pelicula va fi lansata in Statele Unite. La timp pentru Halloween!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies