marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scandal pe twitter. Kirstie Alley a fost comparata cu o purcica

Kirstie Alley, cunoscuta actrita de seriale tv, a participat zilele trecute la emisiunea “Dancing with the stars” difuzata pe postul ABC. 
 

Scandal pe twitter. Kirstie Alley a fost comparata cu o purcica

Alley este cunoscuta pentru lupta sa cu obezitatea, dar asta nu l-a impiedicat pe comediantul George Lopez s-o numeasca in gluma: purcica.

Lopez a facut remarce nepoliticoase in urma aparitiei actritei la emisiunea “Dancing with the starts” numindu-i picioarele copite: “A fost la cumparaturi si apoi a mancat friptura de vita si iat-o pe ea care pleaca acasa” – a prezentat o reclama tv cu un purcel intr-o masina, care striga fericit.

A publicat pe twitter ca-si cere scuze lui Kirstie si ca nu a vrut sa o jigneasca, dar se pare ca actrita nu da doi bani pe regretele sale, ea postand pe pagina personala de twitter: “nu va faceti griji in legatura cu comentariile lui George.. amintiti-va ce se intampla cu lupul mare, rau si beat… cade intr-un cazan cu tuica fiarta. Rasete de purcelus”.

Alley i-a raspuns lui George: “Nu am nevoie de scuzele tale, vreau rinichiul tau, dude… in numele fostei neveste si a tuturor femeilor pe care le-ai insultat…da-l inapoi.”

In 2005 Lopez a primit un rinichi de la fosta sotie si declara atunci ca nu poate s-o rasplateasca decat prin fericire, in septembrie 2010 cuplul se despartea.

Kirstie Alley este una dintre celebritatile care se lupta de vreme lunga  obeziatatea.

 

Sursa: edition.cnn.com
 



Modifică setările cookies