marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera din New York a filmului The Interview a fost anulata si filmul risca sa fie scos din cinema: de ce s-au retras James Franco si Seth Rogen din turneul de promovare

Scandalul studiourilor Sony a ajuns intr-un punct critic. Saptamanile trecute, hackerii au invatat emailurile personale, serverele si au oferit informatii publice in presa despre filme, relatii din industrie si viitoare proiecte. Unul dintre motivele pentru care ar fi fost atacati de hackeri ar fi acela ca Sony urmeaza sa lanseze un film controversat, "The Interview", cu Seth Rogen si James Franco, in care este vorba despre asasinarea liderului nord-coreean, Kim Jong-Un.

Premiera din New York a filmului The Interview a fost anulata si filmul risca sa fie scos din cinema: de ce s-au retras James Franco si Seth Rogen din turneul de promovare

Publicatia The Hollywood Reporter anunta ca premiera din New York a comediei "The Interview" a fost anulata, dupa ce executivii de la Sony au primit un email de "hackeri", in care sunt amenintati cu un posibil atac terorist, reamintindu-le de atacul de la 11 septembrie 2001.


"Curand, intreaga lume isi va da seama ce film ingrozitor a facut Sony Pictures Entertainment. Lumea va fi cuprinsa de frica. Aduceti-va aminte de 11 septembrie 2001. Va recomdam sa pastrati distanta fata de acest loc la timpul potrivit, mai ales daca aveti case prin prejama". Acesta a fost mesajul cutremurator trimis de hackeri celor de la Sony Entertainment.
 

 

Astfel, cei de la Sony le-au transmis reprezentatilor cinematografelor, ca, Sony merge mai departe cu lansarea in cinematografe, dar ca cei care doresc, sunt liberi sa il scoata din salile de cinema. Pana acum, cei de la Carmike Cinemas au anulat toate spectacolele filmului The Interview. Marti, autoritatile americane si cei de la Securitatea Nationala au confirmat ca, in urma investigatiilor, nu exista nici o urma de atentat asupra vreunui cinematograf din SUA.



The Interview,
comedia care are in centru un scenariu de asasinarea al liderului Kim Jong Un, a avut o singura premiera pana acum, in Los Angeles, saptamana trecuta. Dave Skylark (James Franco) si producatorul Aaron Rapoport (Seth Rogen) sunt cei care conduc talk-showul de tip talobid "Skylark Tonight." Fara sa vrea, ei devin centrul unei operatiuni secrete si sunt trimisi de CIA sa il ucida pe liderul nord-coreean Kim Jong Un.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies