marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire: actrita este prima femeie onorata de 2 ori cu acest titlu

Actrita americana Scarlett Johansson a fost desemnata din nou cea mai sexy femeie in viata, informeaza huffingtonpost.com. Scarlett Johansson, care a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata si in anul 2006, este prima femeie din lume care a primit acest trofeu de doua ori.

Scarlett Johansson a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire: actrita este prima femeie onorata de 2 ori cu acest titlu


GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI SCARLETT JOHANSSON

 

Scarlett Johansson a invins-o pe Mila Kunis si a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire. Astfel, Scarlett a primit acest titlu a doua oara in ultimii 7 ani si a devenit si prima femeie din lume recompensata cu acest titlu de doua ori. Castigatoarea din 2012 a fost actrita Mila Kunis.

In varsta de 28 ani, Scarlett Johansson a anuntat recent ca s-a logodit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care intentioneaza sa se casatoreasca. Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divortat in decembrie 2010. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

 

Scarlett Johansson a glumit in interviul pentru Esquire despre faptul ca este a doua oara cand primeste acest titlu: "Sunt singura femeie care a primit acest titlu? Ei, stii cum e, am 28 de ani, trebuie sa ma lupt. In curand, o sa primesc numai roluri de mama si apoi se vor opri brusc. " Cum arata Scarlett Johansson in adolescenta

 

 

 

 

In ultimii 2 ani actrita a fost foarta activa, iar in aceasta perioada o puteti vedea in filmul Don Jon, o poveste moderna a unui Don Juan, un dependent de filme porno, interpretat de Joseph-Gordon-Levitt. Actrita mai pregateste doua filme cu totul speciale, Her, in care isi imprumuta vocea unui program pe calcutator si Under The Skin, unde joaca rolul unei frumoase extraterestre.

 

In alti ani, vedete ca  Mila Kunis (2012), Rihanna (2011), Minka Kelly (2010), Kate Bekinsale (2009), Halle Berry (2008), Charlize Theron (2007) sau Jessica Biel (2005) au primit titlul de cea mai sexy femeie in viata din partea revistei Esquire.

 


Scarlett Johansson s-a remarcat la varsta de 12 ani, jucand alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai/ The Horse Whisperer", in 1998. Dupa acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat in filme precum "Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a castigat premiul BAFTA, dar si "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dadace", "Vicky Cristina Barcelona" si "Cealalta mostenitoare Boleyn".

 

 

 

 


In ultimii ani, actrita americana s-a remarcat si in filmele de actiune, interpretand personajul Black Widow din filmele "Razbunatorii/ The Avengers" si "Iron Man 2". Ea va incepe sa filmeze pentru "Lucy", un thriller de actiune regizat de Luc Besson, dupa incheierea filmarilor de la "Captain America: The Winter Soldier".

 

Sursa foto: Esquire
 


Galerie foto


Modifică setările cookies