marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson: actrita dezvaluie de ce a acceptat sa apara goala in Under The Skin, filmul care a durat un deceniu pentru a fi realizat

Scarlett Johansson a discutat despre decizia de a aparea goala in cel mai recent film al sau, Under The Skin.

Scarlett Johansson: actrita dezvaluie de ce a acceptat sa apara goala in Under The Skin, filmul care a durat un deceniu pentru a fi realizat


Desi imaginile sunt blurate, se poate vedea destul de clar ca actrita care este insarcinata cu primul copil, apare complet dezbracata, lucru care nu a deranjat-o pe frumoasa Scarlett. "Nuditatea este prezenta in scenariu si sper ca publicul este de acord cu asta. Cred ca exista multa intentie in spatele acestui aspect", a declarat Scarlett Johansson pentru Daily Mail.


"Stiti ca nu sunt adepta nudismului, deci am incercat sa realizez asta inainte de a filma. Mi-a permis sa realizez si sa explorez ce fel de imagine am despre mine", a adaugat actrita. Pentru promovarea filmului s-a realizat si o campanie de marketing care are la baza imaginile cu Scarlett, acestea fiind postate pe sectiunea "personal" de pe site-urile Craigslist.  Regizorul Jonathan Glazer a dezvaluit ca s-a apucat de lucru la acest film in 2001, insa munca propriu zisa a inceput in 2004.



In fotografiile respective apare spatele unei femei si un numar de telefon care te directioneaza catre un site unde apare corpul lui Scarlett Johansson.


In Under The Skin, Scarlett Johanson o interpreteaza pe Isserley/Laura, o soferita cu un decolteu generos si incredibil de frumoasa care culege autostopisti (barbati bine facuti) de pe autostrazile din Scotia si le asculta povestile pentru a afla daca cineva le va simti lipsa in cazul in care dispar.



Ea este membra a unei specii extraterestre, un tip de mamifere cu aspect de vulpe/lup pentru care carnea de vodsel este la mare pret. Isserley a suferit operatii numeroase, cu sechele extrem de dureroase, care au transformat-o dintr-o faptura patrupeda in om. Extratraterestrii care se numesc pe ei insisi oameni au in Scotia o ferma pentru vodseli, denumire pe care ei o dau oamenilor. Aici ei sunt adusi de Isserley sedati, pusi la ingrasat apoi transati, ambalati si transportati in lumile subterane ale extretarestrilor.



Under The Skin apare in cinematografe pe 4 aprilie 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies