marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson dezlantuita in noile imagini din The  Avengers

SF-ul de actiune “The Avengers” al regizorului si scenaristului Joss Whedon vine cu 6 postere pentru super eroii care vor arunca atmosfera in aer vara viitoare.

Scarlett Johansson dezlantuita in noile imagini din The Avengers

Super spionul rus Natasha Romanoff, aka Black Widow jucata de Scarlett Johansson si Hawkeye jucat de Jeremy Renner au fost eroii care au furat show-ul in noile imagini lansate de Entertainment Weekly.


Actrita le-a marturisit producatorilor ca s-a simtit un pic depasita de situatie si a declarat pentru sursa citata ca fiind singura femeie din grupul celor 5 super eroi credea ca nu se poate ridica la inaltimea situatiei.


"L-am intrebat pe Joss (n.r. regizorul Joss Whedon) daca arat bine cu pistoalele in mana si mi-a raspuns ca arat ca o masina de ucis" a povestit amuzata actrita de 26 de ani.



Eroul din Hurt Locker, Jeremy Renner, nominalizat la Oscar in 2009, interpreteaza primul rol de super rou - Hawkeye: " La fel ca Black Widow, Hawkeye este singurul om obisnuit din The Avengers si asta ii da un sentiment de mandrie"

The Avengers ii va aduce impreuna pe cei mai celebri eroi Marvel: Iron ManThor Captain America Hulk si pe actorii Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Mark Ruffallo, Samuel L. Jackson. Filmul se va lansa in mai 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies