marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scary Movie se pregateste de lansarea celei de-a cincea parti a francizei. Ce actori surpriza pregatesc producatorii pentru noul film

Fara Anna Faris, dar cu Lindsay Lohan si Charlie Sheen. Acestea sunt numele cu care producatorii celei de-a cincea parti a fancizei Scary Movie vor sa cucereasca topurile.

Scary Movie se pregateste de lansarea celei de-a cincea parti a francizei. Ce actori surpriza pregatesc producatorii pentru noul film

 

La sase ani de la premiera celui de-al patrulea film, cei de la Dimensions Films se pregatesc pentru lansarea continuarii francizei, anuntand ca aceasta ”se va reinventa total”.

 

Impicata in proiectul Liz&Dick, o productie care are ca subiect principal viata lui Elizabeth Taylor, Lindsey Lohan a semnat un contract si pentru The Canyons, film realizat de Bret Easton Ellis in care actiunea este centrata pe existenta lui James Deen, un star porno. In ciuda programului incarcat, se pare ca actrita in varsta de 26 de ani a acceptat sa faca parte din distributia peliculei Scary Movie 5, Lindsey urmand sa joace rolul lui Heather Daltry.

 

Desi personajul sau, Tom Logan, a fost ucis in cea de-a patra parte a fancizei, Charlie Sheen va aparea si in continuarea povestii. Dupa ce a fost dat afara din serialul Two and a Half Men din cauza problemelor cu drogurilor si scandalurile din viata personala, Charlie Sheen este implicat acum intr-un alt proiect, fiind actorul principal din sitcom-ul Anger Management.

 

Din motive inca necunoscute, in Scary Movie 5 nu va mai fi prezenta Anna Faris, cea care in primele patru parti a interpretat rolul lui Cindy Campbell. Din distributie vor mai face parte Ashley Tisdale, Erica Ash, Marisa Saks si Regina Hall.

 

Producatorii au anuntat ca premiera noii productii va fi pe 11 ianuarie 2013. Primele patru filme au avut un buget de 157 milioane de dolari, incasarile ridicandu-se la peste 818 milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies