marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena nasterii din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1 i-a facut pe spectatori sa lesine in sali

Scena nasterii din Saga Amurg: Zori de Zi - Part 1 a facut si "victime" printre spectactorii mai sensibili. Desi era anuntat ca un moment socant nici producatorii nu se asteptau ca filmul care face ravagii la nivel de incasari in aceste zile sa le produca stari de voma si lesin fanilor. Pelicula s-a bucurat de un succes imens cu 284 de milioane de dolari stransi in 3 zile. Cu aceste cifre Saga Amurg: Zori de Zi - Part 1 a urcat pe locul 10 in clasamentul celor mai bune filme la debut worldwide, desigur la capitolul bani.

Scena nasterii din Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1 i-a facut pe spectatori sa lesine in sali

9 filme senzationale de vazut in decembrie la cinema


Momentul in care eroina Bella Swan (Kristen Stewart) da nastere copilului sau vampir i-a facut pe unii spectatori sa se simta rau, cativa avand adevarate crize in timpul vizionarii scenei. Regizorul Bill Condon a dezvaluit ca scena nasterii este una horror extrem de grafica, deoarece copilul ii  zdrobeste din interior oasele Bellei. Imaginile sunt foarte puternice. Momentul in care Bella se prabuseste si arata de parca nu mai poate respira i-a impresionat profund pe fanii seriei.


Brandon Gephart din Roseville, California, a inceput sa aiba convulsii in timp ce scena era in desfasurare, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax. El isi aminteste doar ca a ajuns pe podeaua din sala de cinema in care a fost sa urmareasca filmul, impreuna cu prietena sa, Kelly Bauman. El a fost transportat la spital dupa aceea, sub privirile ingrozite ale acesteia.

Acesta nu este singurul episod de acest gen. Un barbat din Utah si-a pierdut cunostinta dupa ce respectiva scena a rulat pe ecran. Sotia sa marturiseste ca tremura, mormaia si clipea de foarte multe ori.


Doctorul Michael G. Chez sustine ca scena poate starni crize de epilepsie in cazul persoanelor predispuse din pricina luminilor rosii puternice. Combinatia de rosu, negru si alb le poate produce, de asemenea, probleme urmaritorilor scenei.

"Este ca atunci cand un intrerupator se stinge, creierul iti este afectat", a declarat specialistul pentru CBS Sacramento. "Problema teatrelor si a cinematografelor este ca acolo e intuneric, iar luminile de acolo apar si dispar foarte repede", a adaugat acesta.


Saga Amurg: Zori de Zi - Part 1 este bazat pe cea de-a IV-a carte scrisa de Stephenie Meyer a seriei “Twilight”, iar filmul este regizat de Bill Condon dupa un scenariu de Melissa Rosenberg alaturi de producatorii Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt si Stephenie Meyer.

Saga Amurg: Zori de Zi - Part 1 dezvaluie din secretele si misterele relatiei romantice ce a pus pe jar milioane de fani.Vampirul Edward Cullen( Robert Pattinson) si iubita lui, Bella Swan ( Kristen Stewart), asteapta un copil, dar bucuria lor e umbrita de pericolul care vine din partea clanurilor Quileute si  Volturi. Motivul e acela ca bebelusul poseda puteri ce ii ameninta si pe varcolaci si pe vampiri.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies