Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

55 de scene care te lasa cu gura cascata. De la Portocala Mecanica la Inception, The Departed si Avatar. Ce moment te-a marcat?

Revista britanica de film Total Film a realizat un top cu momentele din filme care efectiv te-au lasat masca.

55 de scene care te lasa cu gura cascata. De la Portocala Mecanica la Inception, The Departed si Avatar. Ce moment te-a marcat?

GALERIE FOTO: 55 de scene din filme care te lasa fara cuvinte

 

Din cele 100 de scene alese de Total Film, noi am selectat 55 de secvente care au intrat in istorie si care continua sa ii lase fara cuvinte pe cinefili.

 

De la capul Statuii Libertatii esuat pe o plaja in Planet of the Apes (1968) si scena tulburatoare a violului din Portocala Mecania (1971) a lui Stanley Kubrick pana la scena uluitoare din lift din The Departed (2006) a lui Martin Scorsese in care DiCaprio este impuscat, momentele din acest top au devenit legendare.

 

Care este scena care te-a surprins cel mai mult?


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies