marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scenele de lupta pe care nu le-ai vazut in cinematografe din The Karate Kid. Cum ar fi trebuit sa arate finalul filmului

The Karate Kid, ultimul film din seria Karate Kid, i-a adus fata in fata pe Jackie Chan si Jaden Smith, in incercarea de a realiza o versiune moderna, pentru secolul 21.

Scenele de lupta pe care nu le-ai vazut in cinematografe din The Karate Kid. Cum ar fi trebuit sa arate finalul filmului

26 de ani au trecut de la primul film din seria Karate Kid si 16 ani, de la cel de-al patrulea, pana la aparitia remake-ului din 2010, remake care i-a avut in prim plan pe Jackie Chan, unul dintre cei mai iubiti actori si  pe Jaden Smith, fiul lui Will Smith.

 

Filmul are la baza povestea productiei originale si il prezinta pe Jaden Smith (Dre Parker), dornic sa ia lectii de kung fu si sa devina un maestru al artelor martiale, iar cel care avea sa-l transforme intr-unul dintre cei mai priceputi luptatori este chiar maestrul Jackie Chan (Mr.Han). 

 

”A fost o placere sa lucrez cu Jaden. Este un copil talentat. Chiar l-am intrebat pe Will daca pot sa-l adopt. A fost atat de disciplinat si de profesionist. La film nu m-am gandit ca la un remake, am fost constient ca trebuie sa aducem ceva nou, sa ne impunem propriile personalitati”, a declarat Jackie Chan.

 

Desi multi critici au marturisit ca productia si-a pierdut mult din farmecul primelor parti, farmecul inegalabil al lui Jackie Chan, dar si inocenta simpaticului Jaden Smith au transformat filmul intr-un de succes, incasarile pe care le-a avut in week-end-ul de debut fiind de peste 55 de milioane de dolari. Insa putini sunt cei care stiu ca varianta prezentata in cinematografe nu este cea reala, finalul peliculei, care a fost introdus pe DVD, fiind de fapt altul.

 

Ultimele secvente din film prezinta lupta dintre Mr.Han, personajul interpretat de Jackie Chan si Mr.Li, antrenorul adversarului lui Dre Parker, lupta care se intinde pe durata a trei minute si jumatate si care il are victorios pe actorul chinez. Producatorii filmului au decis sa taie aceasta parte pentru varianta prezentata din cinematografe din dorinta de a nu-l pune in urma pe Jaden Smith, eroul principal al povestii.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies