marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Top 10 scene nud "gratuite" in fimele SF. Cum au aparut actorii in unele din cele mai apreciate productii din istoria cinematografiei

Chiar daca filmele SF sunt recunoscute pentru scenele pline de suspans si actiune, pentru personajele ciudate si efectele speciale deosebite, exista si cateva exceptii in care actorii apar in ipostaze mai putin specifice acestor tip de filme, cele nud.

Top 10 scene nud gratuite in fimele SF. Cum au aparut actorii in unele din cele mai apreciate productii din istoria cinematografiei

Nu de putine ori in filmele SF au fost inserate scene nud, scene in care actorii si actritele au aparut aproape dezbracati chiar daca, per total, efectul creat nu a fost cel dorit. In incercarea de a deveni cat mai atractive pentru o gama mai larga de public, regizorii au apelat si la astfel de trucuri, insa nu de fiecare data au fost apreciate, marea lor majoritate fiind considerate "gratuite".

 

1. Star Trek Into Darkness (2013)

Alice Eve apare imbracata doar in lenjerie intima de culoare neagra. Chiar daca scena este surprinsa in timp ce incerca sa se schimbe intr-un costum spatial, nu putini sunt cei care au considerat ca scena este exagerata. Explicatia lui Lindelof si Abrams, aceea ca au vrut sa creeze un echilibru cu scenele in care Chris Pine aparea topless in timp ce era in pat, cu doua femei, nu este deloc justificata, singurul motiv pentru care Eve apare dezbracata fiind pentru aparitia in trailer.

 


 

2. Barbarella (1968)

Jane Fonda apare dezbracata in incercarea de a intruchipa un spirit liber, insa singurul lucru care iese in evidenta este doar dorinta lui Roger Vadim de a arata farmecul inegalabil al sotiei sale.


 

3. Zardoz (1974)

Sean Connery apare imbracat doar intr-un scutec din material, explicatia pentru aceasta imagine fiind aceea ca dupa o apocalipsa brutala care a lovit Pamantul, nu mai exista toalete. Doar ca mustata si impletiturile in par nu fac decat sa inrautateasca aspectul mereu apreciat al lui Sean Connery.


 

4. Star Wars: Return Of The Jedi (1983)

Carrie Fisher este surprinsa intr-un costum de baie ciudat, motivul pentru care apare imbracata asa este acela ca a fost luata prizoniera de Jabba the Hutt si a fost facuta sclava.


 

5. Starship Troopers (1997)

Aproape toata lumea apare dezbracata in timp ce discuta la dus fara sa existe o explicatie clara pentru aceasta scena, doar regizorul Paul Verhoeven fiind cel care poate oferi una.


 

6. Species (1995)

Natasha Henstridge este un extraterestru care a venit pe Pamant si ramane insarcinata, iar lipsa hainele reprezinta stilul ei de viata. Insa nu putini sunt cei care sustin ca rolul ei a fost acela de model dezbracat intr-un film cu monstrii.


 

7. Deep Blue Sea (1999)

Saffron Burrows este pe cale sa fie electrocutata in incercarea ei de a ucide un rechin gigant care o vaneaza. De aceea, ea trebuie sa-si scoata costumul de scafandru si astfel ramane imbracata doar in lenjerie intima. 


 

8. Aliens (1979)

Sigourney Weaver coboara la subsolul navei imbracata in lenjerie intima, insa ramane intrebarea daca o pijama nu ar fi fost mult mai recomandata, tinand cont ca scena se petrece in timpul noptii.


 

9. Lifeforce (1985)

Mathilda May este un vampir din spatiu care isi atrage victimele datorita nuditatii sale, pentru a reusi sa prinda cat mai multi oameni. Intrebarea este daca toti extraterestrii spatiali sunt dezbracati sau doar ea este exceptia.


 

10. Total Recall (1990)

Lycia Naff este o prostituata cu trei sani cu ajutorul careia se demonstreaza ca pe Marte sunt mutatii genetice. Un alt motiv pentru care aceasta apare este in film este regizorul Paul Verhoeven, cel care este recunoscut pentru idei ciudate in ceea ce priveste filmele SF.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies