marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Schimbare radicala pentru unul dintre cei mai populari actori de actiune. Uite cum a ajuns Nicolas Cage

Unul dintre cei mai populari actori de actiune Nicolaes Cage a fost de nerecunoscut pentru fani dupa ce a fost fotografiat de paparazzi saptamana trecuta in Marea Britanie.

Schimbare radicala pentru unul dintre cei mai populari actori de actiune. Uite cum a ajuns Nicolas Cage

Ultimele scandaluri par sa-l fi afectat destul de puternic pe actorul de 47 de ani. In aprilie Nicolas Cage a fost arestat dupa ce si-a lovit nevasta iar cateva saptamani mai tarziu a fost acuzat si-ar fi lovit si trantit la pamant copilul.

Anul trecut, actorul a filmat in Romania pentru noul sau film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care va fi lansat in 2012.  Ciaran Hinds, Idris Elba, Christopher Lambert si Johnny Whitworth fac parte din distributia Ghost Rider: Spirit of Vengeance

In partea a doua, Johhny Blaze/Ghost Rider (Nicholas Cage) se ascunde in Europa de Est, incercand sa scape de blestemul puterilor sale demonice. El se va alatura unei secte pentru a-l invinge pe Diavol, care incearca sa capete forme umana. Filmul este regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor, creatorii filmului "Crank" si ar trebui sa intre in cinematografe din 17 februarie 2012.

 

Actorul care incasa 10 milioane de dolari pe film a avut probeme mari cu banii in ultima vreme.


In aprilie 2009, actorul a anuntat ca a vandut un castel pe care il detinea in Germania pentru ca "nu si-l mai putea permite" din cauza crizei economice. Totodata, la sfarsitul lui 2009, Cage si-a vandut doua dintre casele lui, aflate in New Orleans, pentru a-si plati o parte din datorii.


De asemenea, la sfarsitul lui 2009, Cage figura cu datorii la Fiscul american in valoare de peste 6 milioane de dolari. In ianuarie 2010, o vila pe care o detinea in Las Vegas a fost vanduta cu 5 milioane de dolari, pentru acoperirea unor datorii.

In noiembrie anul trecut, Cage a fost somat sa plateasca suma de 2.511.605,74 de dolari unei banci de stat din Nevada, banii reprezentand atat un imprumut, cat si taxe neplatite si comision pentru avocati, dupa ce si-a recuperat o locuinta vanduta la licitatie cu un an inainte.

Sursa foto: Splash


Galerie foto


Modifică setările cookies