marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Schimbari majore pentru Oscarurile din 2013: Jennifer Aniston si Will Smith, doriti printre prezentatorii galei de anul viitor

Academia de film americana, asociatia care acorda premiile Oscar, a decis sa schimbe pentru anul urmator cateva reguli.
 

Schimbari majore pentru Oscarurile din 2013: Jennifer Aniston si Will Smith, doriti printre prezentatorii galei de anul viitor


Astfel nominalizatii pentru Oscarurile ce vor fi acordate in februarie 2013, vor fi anuntati pe 10 ianuarie 2013, cu doua saptamani mai devreme fata de situatia din acest an. Nominalizatii pentru Oscar vor fi prezentati inainte de Gala decernarii Globurilor de Aur, considerate drept premiile care fixeaza favoritii pentru mult ravnitele statuete. Academia Americana a luat aceasta decizie "pentru ca membrii ei, dar si publicul sa aiba mai mut timp la dispozitie sa vizioneze filmele nominalizate".
 

Cei aproximativ 6.000 de membri ai Academiei de film americane vor incepe sa voteze pentru filmele si actorii preferati pe internet - o premiera in istoria premiilor Oscar - din 17 decembrie.


Cea de-a 85-a editie a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie 2013, la Hollywood, Los Angeles. Teatrul din Hollywood unde este organizata de peste 10 ani ceremonia de decernare a premiilor Oscar a fost redenumit, primind numele noului sau sponsor, Dolby, un pionier in tehnologia audio, dupa ce fostul sponsor, Kodak, si-a declarat falimentul si a rupt contractul de sponsorizare.


Gala din 2013 va fi regizata de producatorul TV Don Mischer si nu are inca un producator sau o gazda oficiala. Revista Entertainment Weekly propune cateva nume pentru a prezenta cel mai prestigios eveniment din industria filmului. Printre acestea se afla prezentatorul TV Jimmy Fallon si actorii Neil Patrick Harris, Jennifer Aniston, Will Smith si Melissa McCarthy.


Meryl Streep si Jean Dujardin, premiati cu Oscar pentru cele mai bune interpretari in rol principal in 2012


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies