marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Se reinventeaza povestea lui Jean-Claude Van Damme din Sport Sangeros! Ce film pregatesc americanii!

Ultima nebunie in materie de reciclat filme: daca va vine sa credeti, americanii sunt aproape de a incepe filmarile pentru Sport Sangeros 2!

Se reinventeaza povestea lui Jean-Claude Van Damme din Sport Sangeros! Ce film pregatesc americanii!

Are lumea nevoie de un remake pentru Sportul Sangeros al lui Jean-Claude Van Damme din 1988? Americanii cred ca va fi un adevarat hit. La cat de popular este acum MMA-ul si daca luam in considerare succesul avut de noul Karate Kid, reteta pare simpla.

Phillip Noyce, regizorul care a lucrat la filmul Salt (2010)  al Angelinei Jolie vrea sa reinventeze povestea, scrie www.screendaily.com. Originalul, bazat pe un fapt real, prezenta viata unui luptator de arte martiale care intra in circuitul celui mai dur concurs de arte martiale pentru a-si onora profesorul.


Varianta noua a filmului, a carui scenariu este scris de Robert Mark Kamen, spune povestea unui soldat american, care ajuns in Brazila, se inscrie intr-un concurs de batai pentru a se recupera de pe urma violentei traite in Afghanistan. Logic,nu?


Inca nu se stie cine vor fi starurile de pe afis sau data la care va fi lansat, insa fanii genului pentru care Sport Sangeros a devenit un minor film cult il astepta pe.... Jean-Claude Van Damme si pentru partea a doua.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies