marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Se termina Two and a half men? Ashton Kutcher a surprins pe toata lumea cu noua sa transformare pentru serial

In timp ce Ashton Kutcher le zapaceste pe fanele sale cu noul sau look, Chuck Lorre, creatorul serialului  Two and a Half Men a povestit in presa americana cum a fost la un pas sa puna capat showului.

Se termina Two and a half men? Ashton Kutcher a surprins pe toata lumea cu noua sa transformare pentru serial

Two and a Half Men a ramas si in 2011 cel mai vizionat serial de comedie din Statele Unite. Audientele, desi nu s-au mentinut la nivelul primului episod al sezonului 9, sunt in medie peste cele facute in 2010 de fostul star al showului Charlie Sheen.

Vezi daca esti mai tare ca Chuck Norris! Intra si fa quiz-ul Procinema

"Am fost foarte aproape sa punem capat serialului dupa scandalul din primavara trecuta. Intelegerea pe care am avut-o cu Ashton Kutcher a fost mai mult un test. Serialul depaseste audientele pe care le avea cu un sezon in urma si  mi-ar placea sa continuam cu un sezon nou din aceasta toamna" a declarat Chuck Lorre.

Transformarea incredibila a actritei Jessica Alba. Vezi cat de sexy e vedeta la doar cinci luni dupa ce a nascut 

 Ramane insa o mare problema: se va intelege sau nu Kutcher la bani cu producatorii. Actorul a semnat vara trecuta un contract care expira peste cateva luni si desi acesta l-a facut cel mai bine platit actor de televiziune, Kutcher nu se ridica inca la banii pe care ii scotea Charlie Sheen.


In ultimele zile, actorul de 33 de ani si-a aratat un nou look fara plete si barba. Intrebat in legatura cu noua sa transformare actorul a dezvaluit ca totul face parte din scenariul noului episod: "Scenaristii mi-au ordonat sa ma tund si sa renunt la barba. O sa vedeti in noul episod despre ce este vorba". Pentru moment nici cei de la CBS si nici Chuck Lorre nu au confirmat sezonul 10 al serialului.

Cat de tare esti la filme? Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme! 
 

Kutcher este in fruntea celor mai bine platite vedete din seriile TV: starul serialului difuzat de CBS castiga 800.000 de dolari pe episod, adica 17.6 milioane de dolari pe sezon. In 2010, cu un salariu mamut  de 1,2 milioane de dolari pe episod,  Charlie Sheen facea legea pe lista celor mai bine platite staruri TV. 

Doi barbati si jumatate” este de luni pana joi de la ora 21:00 pe Procinema


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies