marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sean Connery revine pe marile ecrane!

Dupa o absenta de trei ani, actorul Sean Connery va reveni pe marile ecrane in rolul naratorului dintr-un film despre lupta unui veteran de razboi cu sefii armatei britanice.

Sean Connery revine pe marile ecrane!

Veteranul in cauza, Ken McGinley, a obtinut un rasunator succes in instanta, cand a castigat dreptul de a da in judecata Ministerul Britanic al Apararii, in numele a mii de soldati care au fost expusi in timpul testelor nucleare efectuate pe Christmas Island din Oceanul Indian.

Ken McGinley a declarat: "Sir Sean Connery a fost extrem de interesat de cauza noastra. Sustinerea lui imi da o mare incredere. Nu ma pot gandi la altcineva mai bun decat el pentru a ne ajuta".

Sean Connery a scris chiar si o scrisoare in care isi manifesta deschis interesul pentru ecranizarea acestui subiect, descris de Ken McGinley in cartea pe care a publicat-o, intitulata "'No Risk Involved: The Ken McGinley Story: Survivor of a Nuclear Experiment".

"Este o prezentare socanta a evenimentelor. Mi-am facut deja o parere despre posibilitatea ecranizarii cartii scrise de domnul McGinley. Sunt mai mult decat interesat sa vad care va fi rezultatul acestui proiect si ma pregatesc pentru a interpreta rolul naratorului", a explicat Connery.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies