marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seară de gală! PRO Cinema difuzează de la ora 23:00 ediția din acest an a Premiilor GOPO

Dacă vrei să te simți, pentru o seară, un star aflat în așteptarea unui premiu important, te invităm să urmărești gala așa-numitelor Oscaruri românești.

Seară de gală! PRO Cinema difuzează de la ora 23:00 ediția din acest an a Premiilor GOPO
În seara aceasta, de la ora 23:00, PRO Cinema întinde covorul roșu starurilor de primă mână ale cinematografiei românești. 
 
Cele mai importante realizări cinematografice din acest an au fost premiate marți seară, pe 25 aprilie, 
în cadrul celui mai prestigios eveniment de acest gen, realizat în România: Gala Premiilor GOPO. Și, după ce decernarea a fost transmisă LIVE pe platforma VOYO, iar Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte, i-a așteptat pe cineaștii nominalizați și invitați pe covorul roșu pentru interviuri, acum PRO Cinema vă face părtași la acest spectacol annual atât de așteptat de lumea cinematografiei românești.


 
 „Eu sunt foarte entuziasmată că am făcut și anul acesta interviurile la cald, de pe covorul roșu, la Premiile Gopo. Un an atât de efervescent în cinematografia românească, cu 37 de filme în competiție și cu nominalizări atât de provocatoare. Gândiți-vă că la categoria cea mai bună actriță în rol principal am avut două surori, tinerele Ioana și Mara Bugarin, care au concurat practic una împotriva celeilalte. Le-am surprins emoțiile de dinainte de gală, lor și celorlalți actori, regizori, scenariști care s-au remarcat anul trecut“, a spus Amalia Enache, a cărei prezență pe covorul roșu de la Gopo a fost absolut spectaculoasă.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies