marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secretele cu care Anne Hathaway se transforma in Catwoman: se antreneaza cu o echipa de cascadori

A pus "labuta" pe unul dintre cele mai ravnite roluri de super eroine - Catwoman in ultima parte a trilogiei Batman a lui Christopher Nolan, insa munceste din rasputeri pentru a fi in forma maxima.

Secretele cu care Anne Hathaway se transforma in Catwoman: se antreneaza cu o echipa de cascadori

Filmarile pentru unul dintre cele mai asteptate super productii din 2012, The Dark Knight Rises au inceput in mai si vor sfarsi in aceasta toamna iar Anne Hathaway a avut ceva de furca cu rolul Selinei Kyle/Catwoman.

Actrita a dezvaluit pentru numarul din august al revistei Harper's Bazaar ca s-a antrenat timp de 5 zile pe saptamana cu o echipa de cascadori profesionisti pentru scenele dificile din filmul unde joaca alaturi de Christian Bale, Joseph-Gordon Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine si Tom Hardy.

Pe langa sala de forta, actrita de 28 de ani a dezvaluit ca se mentine in forma cu o ora si jumatate de dans pe zi.

"Am crezut ca pentru rolul unei super eroine tot ce trebuia sa fac este sa fiu slaba, insa nu e chiar asa. Trebuie sa inspiri si o imagine puternica, iar pentru asta ai nevoie de un corp potrivit" a declarat actrita.

Pe 19 august, Anne lanseaza in cinematografele din SUA, comedia romantica One Day.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies