marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selena Gomez e fiica lui Dracula in animatia Hotel Transylvania, care a cucerit publicul la Toronto

Adam Sandler este Dracula iar Selena Gomez fiica sa intr-o animatie care a cucerit pe toata lumea la Festivalul de la Toronto. Hotel Transylvania este regizat de Genndy Tartakovsky, unul dintre cei mai apreciati realizatori de animatie ai zilelor noastre si castigator al trei premii Emmy.

Selena Gomez e fiica lui Dracula in animatia Hotel Transylvania, care a cucerit publicul la Toronto

 

Dracula revine pe marile ecrane intr-o serie de aventuri animate si pline de haz, aflate in regia lui Gendy Tartakovsk iar din distributie mai fac parte Kevin James, Fran Drescher, David Spade, CeeLo Green si Steve Buscemi. Acesta este al doilea film pe care Selena Gomez prezinta la Toronto in aceasta toamna, dupa drama Spring Breakers cu care a socat audientele in aceasta toamna.


Adam Sandler si Selena Gomes vor sa ne arate o lumea a vampirilor mai fermecatoare.Chiar daca nu a mai realizat vreun film de lung-metraj pana acum, Genndy Tartakovsky a stat in spatele desenelor animate ale copilariei multora dintre noi: Dexter’s Laboratory, Samurai Jack si The Powerpuff Girls.


In aceasta comedie, Dracula este conducatorul unui hotel de cinci stele in care monstrii se pot relaxa si pot fi ei insisi fara a fi deranjati de prezenta vreunei fiintei umane. Printre creaturile invitate sa isi petreaca vremea la hotel si sa scape de tortele aprinse, usturoi sau gloante sunt Frankenstein, omul invizibil Griffin, varcolacul Wayne cu sotia sa, Wanda si Murray, mumia.


Evenimentul special la care sunt invitati sa participe este aniversarea zilei de nastere a lui Mavis, fiica lui Dracula, care urmeaza sa implineasca 18 ani. Organizarea petrecerii este insa data pe peste cap de sosirea la hotel a unui tanar barbat, care se indragosteste de Mavis. Prezenta lui ii nelinisteste pe monstri si il pune in dificultate pe Dracula, care cauta cu disperare o cale de rezolvare a „problemei umane”

Hotel Transylvania se va lansa in Romania pe 19 octombrie 2012


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies