marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selena Gomez si Vanessa Hudgens si-au aratat latura salbatica si pe covorul rosu. Cand apare in Romania noul lor film - Spring Breakers

Vacanta de primavara/ Spring Breakers, filmul in care Selena Gomez si Vanessa Hudgens, idolele a milioane de fetite, sunt doua gangsterite in costume de baie ajunge in Romania pe 5 aprilie. Pana atunci, vedetele i-au cucerit pe fanii nemti cu tinutele lor seducatoare de pe covorul rosu.

Selena Gomez si Vanessa Hudgens si-au aratat latura salbatica si pe covorul rosu. Cand apare in Romania noul lor film - Spring Breakers


Selena Gomez (Faith) si Vanessa Hudgens (Candy), un duo de nedespartit si in viata reala, Ashley Benson (Brit) si Rachel Korine (Cotty) demonstreaza ca sunt cele mai sexy tinere actrite ale momentului, cu tinutele pe care le-au afisat pe covorul rosu in Germania la promovarea filmului "Spring Breakers"


Patru actrite - sexy, tinere, celebre, dorite - si-au unit fortele in filmul "Spring Breakers" unde fac o gasca de temut. Pline de viata, nebune si puse pe distractie, ele interpreteaza patru studente care ajung sa jefuiasca un restaurant pentru a pleca in vacanta de primavara.Culmea, cel care le scoate pe cautiune este un dealer de droguri si arme (James Franco) care in schimb le cere sa faca niste "comisioane" pentru el.


 

 

Selena Gomez nu si-a aratat latura salbatica doar in film, ci se pe covorul rosu unde fostul star Disney a aparut cu un decolteu generos.

In urma cu cateva saptamani Vanessa Hudgens a dezvaluit ca scena de sex pe care a trebuit sa o joace alaturi de James Franco in pelicula "Spring Breakers" a fost incredibil de stanjenitoare. Secventa la care face referire Hudgens este de fapt o partida fierbinte in trei, alaturi de ea si James Franco aflandu-se si Ashley Benson. "Partea asta m-a stresat la culme", a explicat Hudgens.

 


"I-am spus agentului meu ca nu vreau sa mai joc niciodata o astfel de scena", a mai spus actrita. Ea a mai spus ca a invatat cu timpul sa nu se mai conformeze standardelor obisnuite ale Hollywood-ului. "In timpul eu liber am de gand sa fac ceea ce cred eu de cuviinta, indiferent daca asta va deranja sau nu pe cineva. Eu cred ca daca fac ceea ce este bine pentru mine, asta este tot ceea ce ar trebui sa conteze", a mai spus vedeta.
 

 

 

Dupa ce Selena Gomez si Vanessa Hudgens s-au confesat ca isi vor dezvalui latura salbatica in acest film si se vor scutura de imaginea de fete bune, James Franco le-a declarat jurnalistilor de la E! Online ca regizorul Harmony Korine a mers pana in panzele albe pentru a le ajuta pe tinerele actrite sa se disocieze de personajele banale pe care le-au interpretat in filmele pentru copii de la Disney Channel sau in trilogia "High School Musical".
 


 


“M-am gandit ca Harmony a fost istet atunci cand le-a cooptat in distributie pe Selena, Vanessa si Ashley fiindca se pare ca toate erau dornice de un material mai profund si flamande dupa filme independente. Fetele au oferit tot ceea ce au mai bun in ele atunci cand si-au interpretat rolurile. Am obtinut prestatii minunate din partea lor“, a povestit James Franco.
 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies