marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"#Selfie", de Cristina Iacob, cel mai vizionat film romanesc in cinematografe, in 2014

Comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor in ceea ce priveste filmul autohton in acest an, cu 102.026 de spectatori, locul al doilea fiind ocupat de o alta comedie, "America, venim", de Razvan Savescu, care a atras in cinematografe 28.081 de persoane.

#Selfie , de Cristina Iacob, cel mai vizionat film romanesc in cinematografe, in 2014

Filmul "#Selfie", regizat de Cristina Iacob, care a fost vizionat de 102.026 de spectatori in cele 25 de saptamani cat a rulat in cinematografele din Romania, spune povestea a trei proaspat absolvente de liceu, care, in loc sa stea acasa sa invete pentru bacalaureat, decid sa plece la mare si sa isi termine adolescenta in stil rebel. Lungmetrajul a avut premiera pe 9 mai si a avut incasari de 1.147.487 de lei, potrivit box office-ului publicat pe cinemagia.ro, la data de 30 decembrie.

 

Locul al doilea a revenit unei alte comedii, "America, venim", de Razvan Savescu, care a inregistrat 28.081 de spectatori in cele opt saptamani cat a rulat in cinematografele romanesti. Filmul semnat de Razvan Savescu, care pune accentul pe intamplarile pline de umor si neprevazut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai carei actori se afla pentru prima data la New York, a totalizat incasari de 327.269 de lei.

 

Podiumul este completat tot de o comedie - "Cuscrii", de Radu Potcoava, care a inregistrat 23.305 spectatori. Filmul, care a rulat timp de sase saptamani si i-a adus pe marele ecran pe actorii Luminita Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Ralea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj si Paul Ipate, a avut incasari de 426.273 de lei.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies