marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selfie, o comedie pentru noua generatie,  va avea premiera in cinematografe pe 9 mai: vezi trailerul

Dupa succesul inregistrat de filmul ,,Liceenii” in urma cu aproximativ 30 de ani, vine acum pe marile ecrane #SELFIE, o comedie pentru noua generatie, cu si despre tineri, care va avea premiera in cinematografe pe 9 mai.

Selfie, o comedie pentru noua generatie, va avea premiera in cinematografe pe 9 mai: vezi trailerul


Filmul #SELFIE marcheaza debutul regizoral al Cristinei Iacob in lungmetraj si aduce pe marile ecrane o distributie tanara, energica si extrem de talentata, avandu-i in rolurile principale pe: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin.


 
Din film nu lipsesc nici actorii consacrati. Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Razvan Fodor, Carmen Tanase si Florin Calinescu sunt doar cateva dintre numele mari carora le-au fost rezervate partituri centrale.


 
,,#SELFIE este o comedie care se adreseaza in primul rand tinerei generatii. Am incercat sa aducem un suflu nou si cred ca am reusit sa facem un film fresh, cu o poveste in care tinerii sa se regaseasca. Pornind de la actorii cu care am lucrat, care sunt niste tineri exceptionali, pana la prezenta unor nume mari cum ar fi Razvan Vasilescu si Florin Calinescu, cred ca #SELFIE are toate ingredientele unui succes de public.In plus, imaginea filmului este una vie, iar coloana sonora semnata de Smiley este extrem de potrivita pentru ceea ce ne-am propus sa realizam cu #SELFIE.”, declara Cristina Iacob, regizorul filmului.

 

 

 


Inca din titlu, filmul propune o incursiune in fenomenul selfie, unul extrem de celebru in randul tinerilor, redat succesiv pe intreaga derulare a actiunii, prin imortalizarea protagonistilor in diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile si postarea fotografiilor pe retelele de socializare.


Cu un scenariu semnat de Alexandru Molico, Geo Caraman, Maria Spirache si Cristina Iacob, #SELFIE spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. in loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.
 
Prima comedie cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE este o productie MediaPro Pictures si distribuit de ZAZU Film.

 

#SELFIE se lanseaza in cinematografele din Romania pe 9 mai.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies