marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selly și colegii lui de trupă pun la cale Un altfel de Crăciun

Poate primul film realizat de influenceri, în tot cazul printre primele filme comerciale de la noi.

Selly și colegii lui de trupă pun la cale Un altfel de Crăciun
În 2020, filmul lui Selly și al trupei sale, 5Gang, devenea cel mai popular film românesc lansat în cinematografele din ţară în ultimii 24 de ani.

În perioada Crăciunului, Selly, care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în perciol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung și ei într-o situație aparent fără ieșire.
 
Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată.


 
În realitate, Selly ajunge din invitat la petrecerea de ziua fiicei lui Carafă un prizonier „de lux”, fiind păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă. La un moment dat, simțind penibilul situației, încearcă să evadeze din vila mafiotului. Însă, cum nu poate scăpa în niciun fel, trebuie să-i facă pe plac fiicei lui Carafă, dacă vrea… să rămână întreg. Salvarea lui vine în mod neașteptat din partea lui... Dorian Popa.


 
Filmul „ 5Gang: Un altfel de Crăciun” (2019) este difuzat la Pro Cinema luni seară, chiar în prima zi de Crăciun, de la ora 20:30.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies