marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selma Blair: actrita din Cruel Intentions a ajuns socant de slaba

Populara actrita Selma Blair, cunoscuta pentru rolul adolescentei inocente din filmul "Cruel Intentions" (1999) isi ingrijoreaza fanii cu modul dramatic in care a slabit. 

Selma Blair: actrita din Cruel Intentions a ajuns socant de slaba

Actrita in varsta de 40 de ani care a aparut in acest an pe micile ecrane in noul serial al lui Charlie Sheen - Anger Management nu trece prin cea mai buna perioada din viata sa.

Actrita a fost surprinsa in timp ce se juca cu baietelul ei in parc, insa pieptul ei groaznic de slab a fost cel care a tras atentia.

Actrita se pregateste de filmarile la Four Saints alaturi de Melanie Lynske. Filmul este o drama ce spune povestea a  4 asistente care conduc un punct de prim ajutor ilegal in Primul Razboi Mondial.

 


S-a zvonit ca Selma va juca in Hellboy 3 alaturi de Ron Perlman. Actrita americana a putut fi vazuta in acest an pe marile ecrane in comedia romantica "Dark Horse" si in filmul "Different Kind of Love", in care a jucat alaturi de Richard Dreyfuss.


Dupa mai multe roluri in anii 1990, Blair s-a facut remarcata cu o partitura in filmul "Tentatia seductiei/ Cruel Intentions" (1999). Au urmat cateva pelicule hollywoodiene cu succes de casa, precum "Blonda de la drept/ Legally Blonde" (2001), "Puicute bune/ The Sweetest Thing" (2002), "Hellboy - Eroul scapat din Infern" (2004), "Ceata/ The Fog" (2005) si "Hellboy si Armata de Aur" (2008). In acest an Selma s-a despartit de designerul Jason Bleick cu care avea o relatie din 2010.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies