marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selma Blair, cum a ajuns frumoasa actrita din Cruel Intentions dupa filmarile de la Anger Management: Charlie Sheen are multe sa ma invete despre carisma

Indragita actrita Selma Blair, devenita faimoasa cu rolul adolescentei inocente din filmul "Cruel Intentions" lansat in urma cu 13 ani se simte obosita dupa filmarile de la serialul Anger Management unde joaca alaturi de Charlie Sheen.

Selma Blair, cum a ajuns frumoasa actrita din Cruel Intentions dupa filmarile de la Anger Management: Charlie Sheen are multe sa ma invete despre carisma

Galerie foto: cum s-a transformat Selma Blair de-a lungul anilor!

Actrita Selma Blair care a implinit in aceasta vara 40 de ani nu traverseaza una dintre cele mai bune perioade ale sale. Problemele din viata personala au afectat-o vizibil in ultima perioada cand aceasta a fost surprinsa obosita si trista.

Apropiatii au declarat despre care ea ca este nefericita din cauza problemelor cu partenerul ei Jason Bleick de care s-a despartit in urma cu cateva saptamani. Cei doi au impreuna un baietel in varsta de un an, primul copil al vedetei.


Actrita a reintrat in atentia iubitorilor de film in aceasta vara cand a lansat serialul "Anger Management" unde joaca alaturi de Charlie Sheen.


"Charlie Sheen are multe sa ma invete despre carisma" a declarat actrita in Vanity Fair unde a povestit ca a filmat cele 10 episoade din serial tensionata pentru ca nu stia daca acesta va avea un nou sezon. Pentru ca audienta a fost satisfacatoare, canalul de televiziune FX a contractat inca 90 de episoade din serialul lui Anger Management. Primul sezon a avut o medie de 3,4 milioane de telespectatori.


Scena memorabila dintre Selma si Sarah Michelle Gellar care impart un sarut foarte intens in pelicula "Cruel Intentions" a fost cu siguranta unul dintre cele mai apreciate momente, mai ales de publicul masculin.Secventele au plasat filmul pe locul 32 in topul celor mai sexy 50 de filme, realizat de Entertainment Weekly. Selma Blair a primit atunci si premiul MTV pentru cel mai bun sarut.

Actrita si-a construit o cariera cu roluri diverse la Hollywood fiind cunoscuta pentru filme cu succes de box office ca "Legally Blonde" (2001), "Hellboy" (2004), "The Sweetest Thing" (2002) si "The Fog" (2005). Actrita nascuta in Michigan a lansat anul trecut pe marile ecrane comedia romantica "Dark Horse" iar in acest an a putut fi vazuta in thrillerul "In Their Skin".

Selma care a declarat ca nu este o sustinatoare a operatiilor estetice a fost casatorita cu Ahmet Zappa, in perioada 2004 - 2006, si a avut o relatie cu actorul Mikey Day, din 2008 pana in 2010.


In aceste zile actrita se pregateste de filmarile la thrillerul "Four Saints" si la continuarea serialului "Anger Management"


Sursa foto: getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies