marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sergiu Costache și Silviu Mircescu, rivali în Clanul, parteneri în filmul Băieți deștepți

Dacă în serialul de la Pro TV fac parte din tabere opuse, în noul proiect cinematografic fac cea mai bună echipă.

Sergiu Costache și Silviu Mircescu, rivali în Clanul, parteneri în filmul Băieți deștepți
Prieteni și colegi de platou, Sergiu Costache și Silviu Mircescu s-au întâlnit adesea în aceleași proiecte, iar acum îi vom vedea din nou împreună în cel mai așteptat film românesc al toamnei, „Băieți deștepți”, în regia lui Igor Cobileanski.
 
Îndrăgiții actori pe care îi revedem în sezonul al treilea din serialul „Clanul“ în fiecare luni, de la 20:30 la Pro TV, nu mai sunt rivali de data aceasta, ci sunt amândoi de partea legii, interpretând doi polițiști simpatici implicați într-o misiune periculoasă, care pun la cale un plan complex pentru a-l trimite dincolo de gratii pe un interlop notoriu.


 
De Sergiu Costache mă leagă o prietenie de peste 10 ani. Ne-am cunoscut în facultate de unde am și început să lucrăm ușor, ușor și iată-ne la ora actuală cu 2 seriale făcute, 3 filme și două spectacole de teatru. Și mai nou, facem echipă bună în filmul «Băieți deștepți». Din 13 octombrie ne vedem în cinematografele din toată țara! Personajul pe care îl interpretez este un polițist vulnerabil, exploziv și cu simțul umorului dezvoltat pe nume Costi. Așadar v-am spus mai sus ce-mi place la el, sunt sigur că personajul va cuceri și publicul”, a spus Silviu Mircescu despre noul său proiect.
 
La rândul său, Sergiu Costache a vorbit despre personajul său, Alex, un polițist suspendat din funcție în urma abaterilor disciplinare, dar repus în funcție pentru a rezolva acest caz complicat: „ «Băieți deștepți» este o comedie polițistă, plină de acțiune și suspans, după o idee de Tiberiu Ioana, unul dintre protagoniștii filmului și producătorul executiv al proiectului. Este un film care cu siguranță va atrage public numeros în cinematografe, atât datorită subiectului cât și a distribuției inedite. Alex, personajul pe care îl interpretez, este un polițist atras de spiritualitate și meditație, care detestă atât de tare violența, încât pe tot parcursul misiunii decide să nu-și folosească arma din dotare, indiferent de situația în care este pus“, a spus el despre filmul care ajunge în octombrie în cinematografele din toată țara.


 
Alături de actorii ce îi interpretează pe cei trei polițiști, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache și Silviu Mircescu, pe marile ecrane o vedem pe Olimpia Melinte (din serialul „Vlad“) în rolul Elenei, coordonatoarea echipei polițiste, dar și pe Cristian Iacob, în rolul notoriului Narcis. Din distribuția peliculei fac parte și artiști autohtoni îndrăgiți, precum Alex Velea, Ruby, Vali Vijelie, Johny Romano și Dan Bursuc.


Pe lângă proiectele lor comune, Silviu Mircescu și Sergiu Costache sunt și buni prieteni, iar în weekend au petrecut împreună la nunta Anei Odagiu cu Conrad Mericoffer. De altfel, cei doi actori au avut un proiect comun cu mireasa Ana Odagiu, în comedia „O femeie împărțită la 2”.


 
FOTO: Facebook

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies