marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sergiu Nicolaescu revine in februarie pe marile ecrane cu filmul Ultimul corupt din Romania

Cel mai recent film regizat de Sergiu Nicolaescu, "Ultimul corupt", o productie MediaPro Pictures, are premiera pe marile ecrane romanesti pe 17 februarie.

Sergiu Nicolaescu revine in februarie pe marile ecrane cu filmul Ultimul corupt din Romania

Daca in urma cu aproape doi ani Sergiu Nicolaescu lansa "Poker", prima comedie realizata de la monumentalul "Nea Marin Miliardar" incoace, pe 17 februarie, regizorul isi lanseaza noul film, "Ultimul corupt din Romania", in cinematografele din toata tara.


In contextul in care "Poker" a fost vizionat de aproximativ 25.000 de spectatori si a devenit una dintre cele mai de succes premiere romanesti ale anului 2010, incurajat, dar si alimentat de subiecte tot mai savuroase pe aceeasi tema, Sergiu Nicolaescu a considerat fireasca o continuare, pe care a intitulat-o "Ultimul corupt din Romania".


Ultimul corupt din Romania" ii readuce in rolurile principale pe Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Catalina Grama (Jojo) si Mircea Diaconu, care isi reiau cu maiestrie rolurile din "Poker", dar si alte nume mari ca Nae Lazarescu si Vasile Muraru, care vor da viata unor noi personaje savuroase in noua poveste.


Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, "«Ultimul corupt din Romania» este un film de actualitate, al societatii de astazi, un film comic, dar in acelasi timp si critic", asa cum il descrie regizorul Sergiu Nicolaescu.


De aceasta data, astfel, mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) a devenit doctor in stiinte si a donat bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker, chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan), continua sa ajute nevestele disperate sa ia viata in piept cu ajutorul silicoanele. Iubita lor "prin rotatie", Monica Lacusta, interpretata de Catalina Grama (Jojo), a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern. Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu), pe care l-au asteptat mai rau ca pe Godot in "Poker". Marcel - general din serviciile secrete - trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxellesului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies