Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seria Matrix, adusa din nou la viata. Cu cine negociaza studiourile Warner Bros. pentru a juca in rolul principal

The Matrix, pelicula lansata in 1999 cu Keanu Reeves si considerata una dintre cele mai originale lucrari din istoria cinematografiei, s-ar putea bucura de un reboot.
Seria Matrix, adusa din nou la viata. Cu cine negociaza studiourile Warner Bros. pentru a juca in rolul principal

Deocamdata nu se stie ce forma va lua proiectul, iar discutiile sunt inca la inceput. The Hollywood Reporter relateaza ca producatorii de la Warner Bros. s-au apucat deja de treaba si i-au cerut lui Zak Penn sa scrie o schita a scenariului.

Sursele spun ca vedeta noului film ar putea fi Michael B. Jordan, dar actorul nu are deocamdata niciun contract semnat.


Fratii Wachowski, cei care au scris si regizat toate cele trei pelicule din seria Matrix, nu sunt deocamdata antamati in acest proiect.


Producatorul filmelor, Joel Silver, i-a abordat pe cei de la Warner Bros. pentru o continuare a seriei, insa el nu are o reputatie foarte buna, deoarece este cunoscut pentru faptul ca are dificultati in managerierea bugetului. In 2012 Silver a vandut casei de productie actiunile pe care le avea in aceasta franciza pentru suma de 30 de milioane de dolari.


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Un producator cabine de paza, containere pentru birouri sau locuit la care merită să apelați!
Construcțiile modulare sunt extrem de importante în special atunci când ne gândim la situația unui șantier de exemplu, pentru birouri, spații de tip vestiar, toalete, dușuri și așa mai departe, ori a unor zone care necesită pază, caz în care oamenii au nevoie de un spațiu închis. 
Citeste mai mult ►