marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seriale de Top la Pro Cinema

Fie ca este vorba despre “Seriile fara limite”, de “Comedia in esenta tare”, sau de serialele de la miezul noptii, anul 2009 aduce telespectatorilor Pro Cinema unele dintre cele mai populare seriale, aflate in topul preferintelor publicului din intreaga lume.

Seriale de Top la Pro Cinema

articole relationate

Dupa ce la sfarsitul anului trecut “Prietenii tai(“Friends”), au adus la Pro Cinema serialul cu cel mai mare succes din istoria televiziunii, Comedia in esenta tare a pregatit telespectatorilor o noua surpriza: Julia Louis-Dreyfus, actrita castigatoare a premiului Globul de Aur pentru rolul din “Seinfeld”, potenteaza la maximum comedia, incepand din primavara acestui an, in serialul “Aceeasi Christine, alte aventuri” (“The new adventures of old Christine”), difuzat in premiera de Pro Cinema.

Castigatoare a premiului Emmy si nominalizata la Globul de Aur, in 2007, pentru cel mai bun rol intr-o comedie, Julia Louis-Dreyfus interpreteaza rolul lui Christine, o femeie proaspat divortata, care incearca sa mearga mai departe, in ciuda tuturor dificultatilor – printre acestea numarandu-se cresterea unui baiat in varsta de opt ani, dar si un fost sot care, fatalitate, s-a cuplat cu o femeie mai tanara, mai frumoasa si care se numeste… tot Christine.

Realizat de Kari Lizer, unul dintre scenaristii serialului “Will si Grace”,Aceeasi Christine, alte aventuri” a reusit sa stranga milioane de fani in fata televizoarelor, in Statele Unite si a spart “blestemul” Seinfeld, care, se spunea, ii urmareste pe protagonistii celebrului sitcom. Printre vedetele invitate sa apara in acest serial se numara sI Jason Alexander, mai vechiul partener al Juliei Dreyfus, din “Seinfeld”.


Pana cand moartea ne va desparti” (“’Til Death”) este o alta comedie de situatie, pe care telespectatorii Pro Cinema o pot urmari in primavara acestui an si care ii are ca protagonisti pe Brad Garrett, de trei ori castigator al premiului Emmy pentru rolul din “Dragul de Raymond” si pe Joely Fisher, nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din serialul “Ellen”.


Seriile fara limite” debuteaza in forta in 2009, cu serialul de actiune “Unitatea” (“The Unit”), care poate fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema in premiera de la sfarsitul acestei luni.

Considerat de “Rolling Stone Magazine” “cel mai bun nou serial tv” la momentul aparitiei sale, “Unitatea” este inspirata de cartea lui Eric Haney “In culisele Delta Force.

Povestea unei unitati de elita de lupta impotriva terorismului”. Creat de scenaristul sI regizorul David Mamet, de doua ori castigator al premiului Oscar, “Unitatea” urmareste vietile unor soldati care fac parte dintr-o trupa militara ultrasecreta.

Eroi nestiuti de nimeni, luptand in razboaie de care cei mai multi americani nici nu au habar, acestia sunt soldatii “Unitatii”, cei care atunci cand inving nu primesc nici o lauda, iar atunci cand pierd nimeni nu vrea sa stie de ei. Dennis Haysbert, nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din “24” si Robert Patrick se numara printre protagonistii acestui serial.

Actiunea continua in primavara acestui an, la Pro Cinema, cu un alt serial exploziv, difuzat in premiera: “E-Ring”. Creat de David McKenna si Ken Robinson, analist pe probleme de siguranta nationala la CNN, “E-Ring” ii aduce in prim plan pe Benjamin Bratt, Dennis Hopper si Kelly Rutherford intr-un serial castigator al premiului Emmy pentru scenele de lupta spectaculoase.


Prison Break”, serialul-fenomen care a starnit o adevarata isterie mondiala, va aduce seri pline de suspens la Pro Cinema, chiar la sfarsitul acestei luni, iar fanii detectivului maniac, depresiv, dar sclipitor, se vor putea intalni cu “Monk” in sezoane noi din acest serial.


VIP”-urile au nevoie de bodyguard si cine nu si-ar dori s-o vada pe Pamela Anderson intr-o asemenea postura? Sex-appeal vedetei se combina cu scenele spectaculoase de actiune in serialul “VIP”, nominalizat la premiul Emmy.


Peisajele fabuloase ale Calabriei, o intriga politista bine sustinuta si unele dintre numele cunoscute ale cinematografiei italiene sunt cateva dintre atuurile serialului “Paza de coasta” (“Gente di mare”) pe care telespectatorii il vor putea urmari anul acesta, in premiera, la Pro Cinema.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies