marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seriale de top la Pro Cinema!

August se anunta a fi cea mai fierbinte luna a verii la Pro Cinema, caci atunci cele mai reprezentative productii ale tuturor genurilor ii vor purta pe telespectatori in universul fascinant si divers al serialului Pro Cinema.

Seriale de top la Pro Cinema!

Comedia in esenta tare il va gazdui pe regele neincoronat al acestui gen – Seinfeld, iar Seriile fara limite primesc intariri din partea echipei “Aproape de adevar” aflata la a doua runda a aventurilor lor pline de mister. Serialul de sambata seara ii invita pe telespectatori sa depuna juramantul de credinta in fata mafiotilor din “Clanul Soprano”, in timp ce noptile de duminica vor fi rezervate celor care au cunoscut infernul in “Oz - Inchisoarea federala”.

Umor negru dus pana la cinism, rivalitati solutionate cu o violenta extrema, angoase peste angoase, care ne dezvaluie fata….. stresata a Mafiei – cu toate acestea se vor intalni telespectatorii Pro Cinema incepand din data de 2 august, in fiecare sambata, de la ora 22:00, cand va fi difuzat in premiera sezonul al saselea din serialul “Clanul Soprano”.

Creat si produs de David Chase, “Clanul Soprano” a fost de 89 de ori nominalizat la premiile Emmy, iar cea de-a sasea serie, considerata de catre critici “piesa de rezistenta” a acestei productii, a fost castigatoarea a cinci premii Globul de Aur, printre care si acela pentru cel mai bun serial.

Incepand cu data de 4 august, telespectatorii Pro Cinema o pot urma pe Kyra Sedgwick, actrita care interpreteaza rolul inspectorului-sef al departamentului de criminalistica LAPD, si echipa sa in elucidarea unora dintre cele mai dificile si socante cazuri in cel de-al doilea sezon din serialul ”Aproape de adevar”, difuzat in premiera de Pro Cinema.

Castigator al premiului Globul de Aur, ”Aproape de adevar”, serialul creat de James Duff, s-a bucurat de un asemenea succes in Statele Unite, incat contractul pentru cel de-al doilea sezon a fost semnat dupa difuzarea celui de-al treilea episod din primul sezon. Atuurile acestui serial le constituie nu numai scenariul si interpretarea actorilor, ci si echipa de producatori, aceeasi care s-a ocupat si de producerea serialului-fenomen”Prietenie pe muchie de cutit”.

Libertatea de a veni si de a pleca unde vor este exact ceea ce au pierdut si probabil ca nu vor mai recapata vreodata detinutii de la ”Oz - Inchisoarea Federala” de maxima siguranta. Incepand cu data de 17 august, in fiecare duminica, de la ora 22:30, telespectatorii Pro Cinema pot patrunde in universul apasator de la nivelul patru al inchisorii federale Oz, locul in care detinutii incearca sa se mentina pe linia de plutire. Unii vor bani, altii droguri, sau putere, in timp ce majoritatea vrea doar sa supravietuiasca destul pentru a apuca ziua eliberarii conditionate, sau macar ziua de maine.

Incepand cu data de 27 august, Comedia in esenta tare are oaspeti de seama, caci cel care va aduce portia de umor de luni pana sambata, de la ora 21:00, va fi chiar Seinfeld, regele comediei. “Serialul despre nimic” care a devenit in scurt timp “serialul cu cel mai mare succes al tuturor timpurilor” ii va face pe telespectatorii Pro Cinema dependenti de umorul de calitate marca Seinfeld.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies