marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul ambitios si cu buget urias realizat de Steven Spielberg a esuat: Terra Nova a fost anulat de Fox

Era anuntat ca un proiect urias si ambitios, insa a esuat lamentabil si a dezamagit pe toata lumea. Serialul produs de Steven Spielberg - Terra Nova a fost anulat de postul TV  Fox din cauza audientelor slabe dupa doar un sezon.

Serialul ambitios si cu buget urias realizat de Steven Spielberg a esuat: Terra Nova a fost anulat de Fox

Desi suna promitator, proiectul costisitor lansat de Steven Spielberg  in 2011 a devenit dureros de privit si nu a reusit sa-si castige fani care sa-l duca peste media de audienta a postului Fox. Acesta a inregistrat o dubla lovitura in aceasta iarna cand a anuntat ca dupa 8 sezoane glorioase, in 2012 pune capat serialului House M.D. cu Hugh Laurie. In afara de asta un alt serial in care toata lumea si-a pus mari sperante  - drama SF Alcatraz - nu s-a descurcat nici ea stralucitor la capitolul audiente.

 

Povestea SF centrata pe o familie din viitor, din anul 2149, cand planeta sa afla pe moarte si care este transportata cu 85 de milioane de ani in urma, in perioada preistorica pentru a se alatura unei colonii numite Terra Nova si a carui misiune este sa schimbe destinul Pamantului a costat peste 66 de milioane de dolari. Efectele speciale reprezentau unul din punctele forte ale aventurilor unei familii in era dinozaurilor.


Serialul cu Jason O'Mara, Shelley Conn si Christine Adams este creat de Craig Silverstein si Kelly Marcel si a fost turnat in Australia. Doar episodul pilot a costat in jur de 20 de milioane de dolari, in timp ce costul mediu pe episod este de 4 milioane de dolari, fata de 3 milioane de dolari cat costa in medie un episod pentru un serial de drama. Peste de 250 de decoruri si platouri de filmare au fost construite si desi un episod se filmeaza in 9 zile, perioada de post productie este 6 saptamani, de doua ori mai mult fata de celelalte seriale.


Ultimul episod s-a "bucurat" de o audienta de 7.5 milioane de telespectatori, acestea incepand sa scada dezamagitor de la lansarea serialului cand inregistra o audienta de 9 milioane de telespectatori.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies