marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

Serialul fenomen care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața televizoarelor revine cu un al doilea sezon, care va fi difuzat în fiecare duminică, la PRO TV.

Serialul CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie
Lupta dintre poliție și mafie a atins cote neașteptate în serialul „Clanul“, iar intrigile te fac să nu mai știi de partea cărei tabere să fii.
 
Dacă primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene, când Magda (Cătălina Grama) și Vera (Theo Rose) au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat cu ochii în lacrimi și într-o durere amară transmisă, al doilea sezon promite să aducă răspunsuri la întrebările lăsate în suspensie.


 
Astfel, că începând cu 19 februarie, în fiecare duminică, povestea din „Clanul“ merge mai departe, iar personajele vor scrie noi capitole ale vieților lor, cu tensiuni și intrigi noi care îi vor ține pe cei de acasă lipiți în fața ecranelor.
 
„Suntem foarte entuziasmați să împărtășim noutățile despre sezonul doi din serialul «Clanul». Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienței, cât și al criticilor așa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. „Clanul“, sezonul 2, va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară, după lansarea «Survivor», «Românii au talent», «Las Fierbinți» și «Șef sub acoperire», așa că îi invităm pe telespectatori să-l urmărească exclusiv pe PRO TV și VOYO“, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, înainte de începerea celui de-al doilea sezon.

 

 
Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt eipregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau?



Nu ratați „Clanul“, din 19 februarie, la PRO TV și pe VOYO!


Galerie foto


Modifică setările cookies