marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul despre nimic care l-a facut milionar pe Jerry Seinfeld vine la Procinema. Vezi cum s-au transformat actorii principali

Seinfeld, serialul care i-a adus venituri de peste 200 de milioane de dolari pe an postului TV NBC in timpul celor 9 sezoane cat timp a fost difuzat in SUA  va fi difuzat de saptamana viitoare de Procinema (de luni pana joi de la ora 21). Iata cum s-a transformat actorii de-a lungul timpului.

1. Jerry Seinfeld (57 de ani) a fost plasat de Forbes in 1998 la finalul ultimului sezon din serialul "despre nimic" pe primul loc in topul celor mai bogate staruri ale anului cu venituri 267 de milioane de dolari. Comicul care a dat numele ,,brandului", Jerry Seinfeld si care a fost alaturi de Larry David unul dintre coautori serialului a fost rasplatit cu un Glob de Aur in 1994.

Este un cunoscut autor de carti, SeinLanguage a devenit un bestseller in SUA in 1993. Printre realizarile sale notabile din 1998 incoace se mai afla pelicula de animatie ,,Bee Movie", al carui coautor si coproducator a fost. In 1999 a colaborat la campania pentru presedintie a lui Bush, donand multi bani pentru Partidul Democrat din Statele Unite. Din 2010 este creatorul si producatorul emisiunii The Marriage Ref.

Sursa foto: Getty

2. Julia Louis-Dreyfus (50 de ani) s-a remarcat in anii '80 facand parte din echipa emisiunii "Saturday Night Live". In anii '90, Julia Louis-Dreyfus a fost distribuita in serialul "Seinfeld", in rolul Elaine Benes. De-a lungul celor noua sezoane cat a rulat serialul TV "Seinfeld", rolul Elaine Benes i-a adus un premiu Emmy, un Glob de Aur si cinci premii din partea Sindicatului actorilor americani. In ultimii ani, Julia Louis-Dreyfus a jucat in serialul "The New Adventures of Old Christine", care i-a adus cel de-al doilea premiu Emmy din cariera.

3. Jason Alexander (51 de ani) Actor evreu nascut in Livingston, New Jersey a devenit cunoscut cu rolul lui George Constanza in sitcom-ul Seinfeld, rol care i-a adus si Globul de aur in 1994. Pe langa actor, Jason este producator si regizor de film.

4. Wayne Knight (56 de ani), in 1989 la auditii a dorit rolul lui George Costanza, pe care nu l-a primit (a primit insa rolul unui figurant). A aparut in 46 de episoade in rolul lui Newman din 1992 pana in 1998. Se lauda poate cu cea mai cea mai cunoscuta scena de interogare din istoria cinematografiei, avand rolul unuia dintre detectivii care o interogau pe Sharon Stone in Basic Instinct (1992). Scena respectiva l-a facut pe Steven Spielberg sa-l aleaga pentru noul sau film Jurassic Park (1993)

5. Michael Richards (62 de ani) cunoscut in special pentru rolul lui Cosmo Kramer in sitcom-ul Seinfeld, rol care i-a adus si trei premii Emmy (1993, 1994, 1997), actorul a mai aparut in seriale ca Cheers, Night Court, Miami Vice si St. Elsewhere. Dupa Seinfeld si-a facut propriul show TVl The Michael Richards Show care insa a rezistat mai putin de un sezon. A mai aparut in filmele So I Married an Axe Murderer, Airheads, Young Doctors in Love, Problem Child, Conehead.

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies