marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul unei noi generatii. Dallas din 2012 a facut audiente record la lansare in SUA: 7 milioane de oameni s-au uitat la primul episod

Serialul Dallas a fost unul care a cucerit generatii intregi, iar pentru romani ocupa un loc special in suflete, fiind cel mai urmarit serial in anii '90 in Romania. Dallas revine, cu o noua distributie, dar si cateva dintre vedetele originale. Primul episod din noul Dallas a facut audiente record de 6.9 milioane de spectatori.

Serialul unei noi generatii. Dallas din 2012 a facut audiente record la lansare in SUA: 7 milioane de oameni s-au uitat la primul episod

Reboot-ul serialul Dallas a avut cel ma bun debut din acest an, dupa ce aproape 7 milioane de spectatori s-au adunat miercuri seara in fata televizoarelor sa il vada pe J.R, Bobby, Sue Ellen si noua generatie. Postul TNT are acum cel mai urmarit show la debut in 2012. Versiunea noua a serialului celebru in anii '80-90 a facut audiente foate bune si a atras 1.5 milioane de spectatori in segemntul de varsta 18-45 de ani.


Cel mai urmarit episod ramane Who Shot J.R.?' din seria anteriora, care  strans 45 de milioane de spectatori, fiind al doilea episod din lume cu cele mai mari ratinguri, dupa ultimul episod din MASH, care a strans 50 de milioane de oameni in fata televizoarelor.

 

Vestile sunt bune si exista sanse ca noul Dallas sa fie pritnre cele mai urmarite seriale din 2012.

 

Postul de televiziune prin cablu TNT a decis sa readuca la viata acest serial de succes, care a rulat pe micile ecrane americane din 1978 pana in 1991.
 

 

 


Spre deosebire de alte seriale "defuncte" ce au fost readuse la viata in ultimii ani - "Melrose Place", "90210 Beverly Hills", considerate doua esecuri -, "Dallas" aduce pe micile ecrane "crema" distributiei originale, imbatranita, dar inca vioaie: infamul J.R. (Larry Hagman, 80 de ani), Sue Ellen, sotia etern umilita si alcoolica (Linda Gray, 71 de ani) si gentilul Bobby (Patrick Duffy, 63 de ani).

 

"Dallas" si-a asigurat succesul prin finaluri de episoade pline de suspans si prin rasturnari de situatii neasteptate, precum celebrul episod in care J.R. a fost impuscat sau moartea lui Bobby, prezentata de scenaristi ca un vis al sotiei sale, Pamela (Victoria Principal), pentru a justifica "reinvierea" personajului in sezonul urmator al serialului.


"Rivalitatea crancena si lupta pentru putere intr-o familie dinastica de magnati din industria petrolului si crescatori de vite raman sufletul actiunii din «Dallas»", spun oficialii de la TNT. Insa disensiunilor dintre membrii din vechea generatie li se adauga de acum inainte reglarile de conturi ale personajelor din generatia tanara.


De fapt, daca prezenta in serial a actorilor celebri ii va atrage pe nostalgicii din anii '80, distributia actuala abunda in actori din generatia tanara din televiziunea americana.

 

Actorul californian de 33 de ani Jesse Metcalfe este noul Bobby, in timp ce Josh Henderson este noua varianta a lui  J.R.

 

John Ross Ewing, fiul lui J.R. - la fel de machiavelic, ambitios si pervers ca tatal sau -, este interpretat de Josh Henderson, in timp de fiul adoptiv al personajelor Bobby si Pamela, Christopher, este jucat de Jesse Metcalfe.Fanii serialului "Neveste disperate" ii vor recunoaste pe cei doi tineri: primul il interpreta pe nepotul lui Edie Britt (Nicolette Sheridan), iar cel de-al doilea era seducatorul gradinar si amant al personajului Gabrielle (Eva Longoria).

 

 

 

 

Totusi, reactille presei de specialite aau fost impartie

 

"Nimeni nu se asteapta ca Dallas sa mai aiba acelasi farmec de acum 2 decenii. Dar noul Dallas aduce ceva din frumusetea celui vechi plus ceva nou, care arata bine si cu care TNT poate da lovitura" (New York Daily News)

 

"Acesta e un serial care nu ar fi trebuit reluat si nu aduce nimic nou. Nu are un scenariu bun, interpretarile lasa de dorit si pare un soap ieftin" (Hollywood Reporter)

 

 

'Fie ca esti nostalgic, fan Dallas sau doar vrei sa te distrezi, noul Dallas este o imbinare de intrigi, sex, putere si razboi. Asa ca spectatorii au ce vedea" (San Francisco Chronicle)


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies