marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Actorii pentru care femeile uita sa respire. Sunt reali sau prelucrati?

Barbatii vor sa-i copieze iar femeile uita sa respire atunci cand ii vad pe marile ecrane sau prin seriale. Se tot arunca cu pietre in actrite pentru ca se lasa "photoshopate" , insa sa vedem cum sta treaba atunci cand vine vorba de actori.

Actorii pentru care femeile uita sa respire. Sunt reali sau prelucrati?

De la Ryan Gosling, la Gerard Butler si Bradley Cooper: ei sunt actorii care arata atat de bine si fara haine incat ai senzatia ca sunt lucrati in photoshop.


Luni de zile petrecute la sala, antrenamente riguroase de 4-5 ore pe zi, o dieta stricta respectata cu sfintenie si "ceva" ajutor de la mama natura  - acestea sunt secretele celor mai bine lucrate corpuri de la Hollywood. 

Multi jura ca nu s-au atins sa steroizi pentru transformarile in pachete de muschi peste noapte. Au fost criticati actori ca Henry Cavill (Immortals), Chris Hemsworth (Thor sau Chris Evans ( Captain America: The First Avenger.) care nu doar ca au devenit adevarate foarte ale naturii in cateva luni, insa corpurile lor au fost modificate digital in pelicule.


Cel mai bun exemplu ramane Gerard Butler in 300 - Eroii de la Termopile. Ii credem sau nu, cert e ca atrag toate privirile. Iata cele mai bine facute abdomene de la Hollywood.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Sursa foto: People

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies