marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sex simboluri ruinate: actrita care facea sa planga milioane de oameni acum 42 de ani a ajuns in faliment total

Se termina banii odata cu frumusetea? Cateva dintre cele mai dorite si invidiate staruri ale anilor '80 ca Ali MacGraw  si  Kim Basinger au emotionat mii de fani cu destinele lor triste care le-au adus de la statutul de sex simbol la dezastru fiananciar.

Sex simboluri ruinate: actrita care facea sa planga milioane de oameni acum 42 de ani a ajuns in faliment total

Revista Paris Match a mers pe urmele a trei dintre actritele care le aveau pe toate in urma cu mai bine de 30 de ani - frumusete, bani si faima, insa soarta nu a fost blanda cu ele iar apusul carierei le-a adus la faliment total.
 

Mai atragatoare ca niciodata. Uite cum arata sex simbolul Jessica Alba de i-a facut pe domni sa suspine pe o plaja din Mexic

Pe lista frumusetilor ajunse falimentare se numara actrita Ali MacGraw ruinata complet dupa ce se nu s-a ales cu nimic in urma mariajului cu Steve McQueen. Actrita a fost propulsata in randul starurilor hollywoodiene de rolul lui Jennifer din Love Story tragica poveste de dragoste scrisa de Erich Segal si care in urma cu 42 de ani a induiosat milioane de oameni.


Cat de tare esti la filme? Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme!


Drama regizata de Arthur Hiller si premiata cu Oscar pentru muzica in 1971, Love Story a cucerit milioane de inimi, iar spectatorii ieseau plangand din sala de cinema. Pelicula care a facut incasari de peste 100 de milioane de $, un adevarat record pentru un film al anilor '70, era povestea unui tanar avocat ( Ryan O' Neal) dintr-o familie bogata care se indragosteste de o pianista saraca si se casatoreste cu ea in ciuda tuturor impotrivirilor.


"Love Story" este considerata una dintre cele mai lacrimogene povesti de dragoste aduse pe marele ecran iar muzica lui Francis Lai era de neuitat. Filmul a lansat o replica ce a scris istorie (Love means never having to say you're sorry) - “In dragoste sa nu spui niciodata imi pare au” si a pus bazele genului "chick flick".

Vezi filmul The Informers cu Kim Basinger pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!

Maritata de 3 ori, actrita a recunoscut recent la 72 de ani ca regreta ca nu i-a cerut pensie alimentara lui Steve McQueen ultimul din cei trei soti ai ei. Ali MacGraw a admis ca a avut multe probleme din cauza barbatilor si a alcoolului si nu s-a mai recasatorit dupa divortul ei de Steve McQueen. Cand vila i-a ars din temelii, in 1993, actrita a parasit California si s-a mutat in muntii din New Mexico. "In ultima vreme am fost incapabila sa-mi castig pur si simplu existenta. Sunt mai mult celebra decat bogata. Nu am nevoie insa de lucruri scumpe", explica Ali MacGraw.

O alta vedeta care a cunoscut rusinea de a pierde totul este Kim Basinger. Considerata ani la rand una dintre cele mai frumoase femei din lume, fostul model devenita actrita rasucea mintile tuturor barbatilor ca una dintre fetele Bond, in "Niciodata sa nu spui niciodata" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 saptamani si jumatate", "Batman" si "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar si Globul de Aur. Nimic nu parea sa anunte dezastrul financiar si totusi cateva decizii proaste au aruncat-o in ruina.

Kim Basinger care a ajuns si in paginile revistei Playboy  s-a declarat falimentara in 1993 dupa ce a pierdut un proces de 8.9 milioane de dolari cu Maine Line Pictures, pentru ca aceasta s-a retras din productia filmului Boxing Helena. Decizia i-a dat peste cap viata actritei care era cunoscuta ca o mare cheltuitoare si a fost obligata sa-si vanda multe din proprietati. Actrita a avut in ultimul deceniu aparitii discrete pe marele ecran iar in acest an va filma drama "The Impossible Dream" alaturi de Nick Nolte si John Rhys-Davies.


Actrita suedeza Anita Ekberg o adevarata diva a anilor '60 si un adevarat sex simbol datorita scenei din „La Dolce Vita", a lui Federico Fellini in care intra in Fontana di Trevi, din Roma a emotionat Italia cu povestea sa. Una dintre finalistele pentru Miss Suedia in 1950, Anita a cucerit Hollywood-ul unde a jucat in peste 20 de pelicule, s-a iubit cu Errol Flynn, Gary Cooper, Yul Brynner si Frank Sinatra, insa acum la 80 de ani a ajuns sa traiasca intr-un azil. Fara copii si fara niciun ban, actrita a cerut ajutor financiar Fundatiei Federico Fellini.

Cunoscuta pentru temperamentul glacial si supranumit? "aisbergul", Anita a recunoscut ca se simte infinit de singura la batranete. Obligata sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile dupa o fractura de femur, actrita suedeza a fost nevoita sa isi paraseasca resedinta, dupa un incendiu provocat de cativa hoti care i-au pradat casa.

In 1987, Anita Ekberg a jucat propriul rol in "Interviu/ Intervista", un film regizat de Federico Fellini, confirmand astfel spusele celebrului critic de film Roger Ebert, care obisnuia adeseori sa declare ca Anita Ekberg "este singura persoana din lume capabila sa isi joace propriul personaj".Anita Ekberg a fost casatorita de doua ori - cu actorul britanic Anthony Steel in perioada 1956-1959 si cu actorul american Rik Van Nutter in perioada 1963-1975.  Anita este in pericol sa nu fie ajutata de Fundatia Federico Fellini pentru ca nici aceasta nu sta bine financiar.


Sursa foto: Getty


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies