marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sezonul 2 din House of Cards – Culisele puterii debuteaza pe Voyo.ro, din 20 februarie

Pentru toti cei indragostiti de serialele de calitate, de scenarii pline de rasturnari de situatii si intrigi pentru putere, dar si de actorii “abonati” la cele mai importante premii pentru performantele lor, Netflix a pregatit o surpriza de Ziua Indragostitilor: cel de-al doilea sezon din “House of Cards – Culisele puterii” va debuta pe 14 februarie.

Sezonul 2 din House of Cards ndash; Culisele puterii debuteaza pe Voyo.ro, din 20 februarie

VEZI AICI PRIMUL SEZON DIN HOUSE OF CARDS



    
Pe 20 februarie, la numai cateva zile de la lansarea in Statele Unite, abonatii Voyo.ro vor putea viziona toate cele 13 episoade ale acestui nou sezon din “House of Cards – Culisele puterii”, insa pot revedea si primul sezon, care este deja online, pe Voyo.ro.
    

Cu aproape un an distanta de la sfarsitul primului sezon si inceputul celui de-al doilea, fanii “House of Cards” stau cu ochii pe actorii recent castigatori ai premiilor Emmy si Globul de Aur pentru a vedea deznodamantul povestilor in care au fost implicate personajele lor. La sfarsitul sezonului 1 Claire (interpretata de Robin Wright si castigatoare a unui Glob de Aur anul acesta pentru performanta din serial) se gandea la posibilitatea de a avea un copil. Francis Underwood (interpretat de Kevin Spacey) comenteaza despre sentimentele pe care le are despre copii, insa de fapt se straduieste prin orice mijloace sa-si consolideze pozitia la Casa Alba. Daca Francis va continua sa-I furnizeze lui Zoe informatii clasificate abonatii Voyo.ro pot afla urmarind noile episoade care vor fi disponibile din 20 februarie.
    

Scenaristul Beau Willimon explica faptul ca Underwood este de fapt “un optimist”, in ciuda “viziunii sale intunecate asupra realitatii”: “Cred ca daca oamenii gresesc atunci cand ii confunda optimismul cu cinismul se intampla pentru ca Underwood este atat de focalizat pe propriile interese. El crede ca ideologia este o forma de slabiciune, de lasitate”. Scenaristul si producatorul sublinia ca modelul pentru acest personaj este Lyndon Johnson si adauga ca “House of Cards – Culisele puterii” nu este un show despre politica, in ciuda faptului ca actiunea se petrece la Washington. Este vorba despre putere – in toate manifestarile ei”, mai spune acesta.
    

Cele 13 noi episoade ale sezonului 2 din “House of Cards – Culisele puterii” pot fi urmarite, din 20 februarie, pe www.voyo.ro, cat si prin aplicatiile de Smart TV (Samsung, LG, Panasonic), iPad, iPhone si Android (tablete si smartphone-uri). Abonamentul Voyo.ro, cu o valoare de 3 Euro+TVA/luna se poate plati prin Card, PayPal, SMS sau abonament prin operatorii de televiziune si internet RCS-RDS, UPC, Romtelecom si Orange.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies