marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sfarsitul erei Twilight: eroii fenomen iubiti de milioane de tineri apar in posterele finale. Ce surpriza majora aduce ultimul film Amurg

Fanii francizei Twilight mai au de asteptat  5 luni pana cand povestea vampirilor care a sedus milioane de adolescenti timp de 4 ani isi va lua adio cu o ultima aventura.

Sfarsitul erei Twilight: eroii fenomen iubiti de milioane de tineri apar in posterele finale. Ce surpriza majora aduce ultimul film Amurg

Producatorii filmului Saga Amurg: Zori de zi - Partea II au lansat 3 postere noi cu personajele principale ale francizei, Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) si Jacob (Taylor Lautner), alaturi de mesajul Forever (Vesnic).


Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  si Robert Pattinson.


Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward, cei doi vor avea de infruntat noi probleme ce au legatura cu Renesmee, fetita jumatate om - jumatate vampir. Bella descopera noi puteri iar viata sa este din nou in pericol din cauza clanului Volturi.


Recent actrita de 22 de ani, Kristen Stewart a declarat ca fanii vor fi surprinsi de cat de multe scene de sex sunt in ultimul film.

"Este ciudat si amuzant faptul ca dupa ce Bella este transformata in vampir cei doi nu se pot abtine de la sex. De multe ori uita de responsabilitatile lor si de faptul ca au un copil. Nu mi-a venit sa cred" a dezvaluit actrita.

Vedeta a marturisit ca s-a ranit la picior luna trecuta in timp ce a refilmat cateva scene de "vanatoare" pentru film.  "Mi-am petrecut adolescenta pe platourile de filmare si nu este intotdeauna atat de usor pe cat ar crede unii" a spus Kristen ai carei parinti sunt manager de platou si scenarist/regizor.


Intr-un interviu acordat  acum cateva luni publicatiei LA Times, presedintele Lionsgate, Jon Feltheimer, a mentionat ca, cel mai probabil, saga cu vampiri ce a inregistrat incasari mondiale de peste 2,5 miliarde de dolari, nu se va incheia odata cu lansarea ultimului film din serie, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Unele zvonuri vorbesc despre lansarea unui serial cu aceeasi tema.


Regizat de acelasi Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 , cu un buget aproximativ de 131 milioane dolari, va avea premiera mondiala incepand cu data de 16 noiembrie 2012.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies