marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Behind-the-scenes cu Sherlock Holmes 2: cum arata unul dintre cele mai complexe personaje negative

Pe 23 decembrie ajunge in cinematografele din Romania partea a doua de la Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Guy Ritchie se intoarce ca regizor iar  Robert Downey Jr si Jude Law  reiau rolurile lui Sherlock Holmes si Dr. John Watson. Filmul il aduce in fata pe cel pe care Downey l-a numit primul super-villain din istoria literaturii.

Behind-the-scenes cu Sherlock Holmes 2: cum arata unul dintre cele mai complexe personaje negative

Profesorul Moriarty ( interpretat de Jared Harris) geniul criminal si eternul dusman al lui Holmes, numit de acesta un "Napoleon al Crimei" este marea atractie din partea a doua a aventurilor regizate de Guy Ritchie. Povestea este spusa din perspectiva lui Watson - Jude Law care incearca sa-si salvezi prietenul obsedat cu descifrarea unui nou caz care il impinge in pragul nebuniei. 

"Holmes este decis sa faca totul pentru a decifra ultimul plan criminal al lui Moriarty iar Watson realizeaza ca incepe sa o ia razna" a declarat intr-un interviu pentru Yahoo - Jude Law.

"Fanii vor fi placut surprinsi de noul plot si de modul in care acesta se dezvolta. Am incercat sa aducem una dintre cele mai fidele reprezentari a duelului dintre Sherlock Holmes si inamicul sau arhetipal - Profesorul Moriarty, in stilul realizat de Sir Arthur Conan Doyle. Profesorul Moriarty este probabil primul super-villain din istoria literaturii" a povestit Robert Downey Jr.

In sequelul inspirat de cartea "The Final Problem" al lui Conan Doyle isi mai face aparitia si Rachel McAdams in rolul frumoasei Irene, vom face cunostinta si cu fratele lui Holmes - Mycroft Holmes jucat de Stephen Fry si  cu Noomi Rapace ca Sim o tiganca cu un rol important in desfasurarea actiunii. Alte 8 actrite s-au batut pentru acest rol Sophie Marceau, Audrey Tautou, Penélope Cruz, Juliette Binoche, Virginie Ledoyen, Eva Green, Marion Cotillard  si Cécile De France. 

Pentru partitura lui Moriarty au mai fost luati in considerare actori ca Brad Pitt, Gary Oldman, Daniel Day-Lewis, Sean Penn si Javier Bardem. "Mi-a placut enorm Robert in primul film Sherlock Holmes. Il respect si mai mult acum. Mi-am dat seama ca este generos si atent la filmari. Vrea ca toata lumea sa faca o treaba excelenta. Cateodata dai peste oameni care nu sunt siguri de ceea ce fac. El este complet increzator in talentul sau. Mi-a placut sa lucrez cu el si nu am cuvinte sa-l laud suficient. Este cu adevarat special" a declarat  Jared Harris.

Filmul, produs de Warner Bros., are un buget de 100 de milioane de dolari. Primul film din 2009 a avut incasari globale de 524 de milioane de dolari ( si un buget de 90 de milioane de dolari)
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies