marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shannen Doherty, fotografiata la 24 de ore dupa ce a reinceput sedintele de chimioterapie. Mesajul emotionant al actritei

Actrita Shannen Doherty a fost fotografiata la 24 de ore dupa ce a reinceput sedintele de chimioterapie.
Shannen Doherty, fotografiata la 24 de ore dupa ce a reinceput sedintele de chimioterapie. Mesajul emotionant al actritei

De un an si jumatate, Doherty, acum in varsta de 45 de ani, se lupta cu un cancer la san. Iar boala s-a raspandit in organism si ii afecteaza nodulii limfatici, chiar daca actrita s-a supus unei operatii de mastectomie.

Pentru ca i-a cazut parul din cauza chimioterapiei, actrita si-a acoperit capul cu un batic si o sapca pe deasupra. Chiar in ziua sedintei de chimioterapie, actrita a postat un mesaj emotionant pe Instagram si o poza in care era alaturi de mama ei si un prieten apropiat.

"Azi e ziua de chimioterapie, ceea ce inseamna ca sunt cu un pas mai aproape de a finaliza. Ma simt iubita, binecuvantata si fericita" a scris aceasta, iar mesajul ei a primit sute de reactii si incurajari din partea fanilor sai.

Shannen Doherty, cunoscuta publicului din serialele Beverly Hills 90210 sau Farmece, a anuntat in martie ca sufera de cancer la san si ca se afla la chimioterapie.

Vedeta in varsta de 44 de ani a fost nevoita sa recunoasca public ca este bolnava dupa ce tabloidul TMZ a publicat mai multe documente potrivit carorta actrita isi dadea in judecata fosta firma de management, dupa ce nu i-ar fi reinnoit la timp asigurarea de sanatate.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies