marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sharon Stone a pozat aproape goala la 56 de ani pe coperta GQ Italia

In lenjerie neagra de matase – astfel a pozat Sharon Stone pentru revista italiana GQ etaland, la cei 56 de ani ai sai, un corp pe care l-ar invidia actrite care au jumatate din varsta sa.
   

Sharon Stone a pozat aproape goala la 56 de ani pe coperta GQ Italia

Nu ma straduiesc sa raman tanara”, a explicat Sharon Stone. Ideea ca tineretea este singurul lucru care este frumos sau atractiv pur si simplu nu este adevarata. Nu vreau sa fiu o frumusete fara varsta. Vreau sa fiu o femeie care arata cat de bine se poate pentru varsta ei”, a mai adaugat actrita.
   

 

 

 


Dupa cum o dovedeste pictorialul din GQ, Sharon Stone pare sa-si fi revenit complet dupa problemele de sanatate pe care le-a avut in urma cu o luna. Aflata la o gala caritabila in Brazilia, actrita a ajuns de urgenta la spital, insa boala de care a suferit nu a fost dezvaluita – atac cerebral, au spus unele surse medicale, o simpla gripa, altele.
   

Sambata, de la ora 22:00,  la emisiunea “CineTePrinde” prezentata de Cristian Tudor Popescu, telespectatorii o pot vedea pe Sharon Stone in filmul care a propulsa-to la statul de vedeta, “Basic Instinct”, de doua ori nominalizat la premiul Oscar.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies