marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Momentul in care cea mai dorita femeie din lume a izbucnit in lacrimi: cum i-a impresionat Sharon Stone pe fani cu aceste imagini

Pe marile ecrane, Sharon Stone a dat viata unor personaje femine dure, lipsite de emotie si destul de dezechilibrate. In realitate, actrita americana este mult mai sensibila decat pare. Aseara, aceasta a izbucnit in lacrimi dupa ce s-a intalnit la un eveniment cu un copil ce suferea de SIDA.

Momentul in care cea mai dorita femeie din lume a izbucnit in lacrimi: cum i-a impresionat Sharon Stone pe fani cu aceste imagini

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Aflata la Milano alaturi de compania Damiani, prin intermediul careia si-a lansat o linie de bijuterii, Sharon Stone  a intalnit un copil bolnav de SIDA, care i-a adus aminte de o fetita pe care a cunoscut-o in Africa de Sud, cu cativa ani in urma. Conform declaratiilor oferite pentru DailyMail, acela a fost momentul in care a decis sa se implice in activitati caritabile.

 

Pe langa cariera stralucita, Stone si-a pus in palmares si evenimente caritabile, prin intermediul unei organizatii non-guvernamentale pentru a le oferi apa curata celor din Africa de Sud.

 

 

Sharon Stone: cosmarul care i-a distrus viata si a facut-o sa isi piarda copilul. Citeste aici mai multe despre viata actritei

 

 

Cu doua casnicii ratate si trei copii adoptati, vedeta din Basic Instinct si Total Recall a marturisit ca se simte mai atragatoare ca niciodata:  "E foarte hot sa ai 50 de ani. Imi place sa duc o viata sanatoasa, spirituala si sunt norocoasa ca am copii minunati. Sunt extrem de fericita ca fac ceea ce imi place ca sa-mi castig existenta."

 

 

Chiar daca are 53 de ani, actrita a aratat la fel de bine ca-ntotdeauna, iar in acest an revine in atentia publicului cu 3 nii filme: "Incep filmarile pentru 3 noi filme: Fading Gigolo cu John Turturro, apoi lucrez la Attachement". Sharone Stone va aparea si in Lovelace, biopocul actritei Linda Lovelace, interpretata de Amanda Seyfried.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies