marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sharon Stone si Andy Garcia filmeaza in august la Bucuresti, pentru filmul indepedent What About Love

Sharon Stone si Andy Garcia vor filma in august la Bucuresti, pentru pelicula independenta "What About Love", la productia careia participa si Castel Film, conform Mediafax.

Sharon Stone si Andy Garcia filmeaza in august la Bucuresti, pentru filmul indepedent What About Love

Filmarile pentru aceasta pelicula, in regia lui Klaus Menzel, vor incepe la sfarsitul lunii iulie, in Romania, unde se va desfasura cea mai mare parte a productiei. Sharon Stone si Andy Garcia vor filma in mare parte la Bucuresti, la studiourile Castel Film. A lte filmari vor avea loc si prin tara, pe Transfagarasean de exemplu, a mai spus Moncea. Productia va continua in Spania, din septembrie.

 


Directorul de marketing al Castel Film a mai precizat ca in prezent casa de productie deruleaza un proces de casting pentru selectarea actorilor romani pentru aproximativ 10 roluri in film, dintre care doua cel putin sunt dintre cele importante. Majoritatea angajatilor in productie vor fi de altfel romani, a mai spus Moncea.

 


Sharon Stone si Andy Garcia ii interpreteaza in film pe parintii protagonistei, o tanara americana care calatoreste prin Europa cu iubitul ei spaniol, in rolul caruia va juca Miguel Angel Munoz, realizand impreuna un film despre iubire.
Sharon Stone este actrita si producatoare de film.

 

 

Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, gratie rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus si o nominalizare la Oscar.

 


Andy Garcia, actor nominalizat la premiile Oscar si Globul de Aur pentru rolul lui Vincent Mancini din "Nasul partea III", a jucat in filme precum "Pantera roz 2", "Chihuahua de Beverly Hills", "The Last Testament of Lucky Luciano", "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13", "Asii din maneca", "Orasul pierdut" si "Modigliani".
 

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies