marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf critica sistemul care l-a transformat in star: de ce renunta definitiv sa mai faca blockbustere

Actorul Shia LaBeouf critica modul in care studiourile americane fac blockbustere desi el insusi este starul unei francize ce a facut incasari de 2.6 miliarde de dolari si care l-a transformat intr-un star mondial. In varsta de doar 26 de ani, vedeta a declarat ca a renuntat definitiv la a juca in blockbustere.

Shia LaBeouf critica sistemul care l-a transformat in star: de ce renunta definitiv sa mai faca blockbustere

Nu e prima data cand Shia LaBeouf comite o gafa si critica dur colaboratori ai sai. In 2010, tanarul actor l-a criticat pe Steven Spielberg pentru ca a lasat jos de tot stacheta atunci cand a facut "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" iar despre propriul sau film "Transformers: Revenge of the Fallen" a declarat ca nu l-a impresionat deloc munca pe care echipa a depus-o.

Shia LaBeouf le-a dezvaluit celor de la Hollywood Reporter ca nu mai este dispus sa joace in blockbustere: "Nu ai cum sa ajungi un vizionar in sistemul studiourilor. La propriu, nu poti face asta. Studiourile iti dau bani, te urca intr-un avion, dupa aia vin la filmari, iti arata degetul si te alearga vreo cinci luni" a declarat acesta.
 

 

Dupa ce in 2011 actorul a lansat ultimul sau film din seria Transformers, Shia LaBeouf si-a indreptat atentia catre filme mai profunde, cele mai recente proiectele ale sale fiind The Company You Keep si Lawless, considerat un favorit la Oscarurile din 2013. Actorul de 26 de ani va mai juca in producatie independenta The Necessary Death of Charlie Countryman si in drama Triple Nine,  ambele filme se vor lansa in 2013.


Shia LaBeouf isi doreste foarte tare sa prinda un rol in pelicula lui Lars von Trier, Nymphomaniac, o drama erotica, la care va incepe filmarile in septembrie. Nymphomanic urmareste aventurile erotice ale unei femei (Charlotte Gainsbourg) din tinerete si pana la varsta de 50 de ani, pe care aceasta i le marturiseste sotului ei, interpretat de Stellan Skarsgard.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies