marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf dezvaluie cum s-a antrenat pentru Transformers 3 la Lumea Pro Cinema

Shia LaBeouf si Rosie Hungtington-Whiteley, vedetele filmului “Transformers 3”, vor sta la sueta cu telespectatorii Pro Cinema in editia de duminica, 10 iulie, a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata de la ora 12:00.

Shia LaBeouf dezvaluie cum s-a antrenat pentru Transformers 3 la Lumea Pro Cinema

Superproductia “Transformers 3: Dark of the Moon”, a confirmat si chiar .. depasit asteptarile expertilor, care il vedeau cel mai mare success de box office al verii. In numai trei zile, a avut incasari de 372 de milioane de dolaari in intreaga lume, scor care il plaseaza pe locul trei in topul celor mai bine primite filme.


In interviul care va putea fi urmarit la “Lumea Pro Cinema”, Shia LaBeouf va explica telespectatorilor evolutia personajului sau, dar va vorbi si despre momentele de pantomima pe care le-a impus acest rol. Cit despre colaborarea cu frumoasa sa partenera, fotomodelul Rosie Hungtington-Whiteley, numai de bine, desi interpretarea acesteia a fost desfiintata de critici.


O novice in ale filmului, Rosie are experienta doar la capitolul modelling… Blonda de 24 de ani a aparut in prezentarile casei de moda Victoria’s Secret. Cum a fost trecerea de pe podiumul de prezentare a modei pe platourile de filmare, Rosie va povesti la “Lumea Pro Cinema”.

Tot atunci, telespectatorii Pro Cinema vor cunoaste si o alta fata a lui Jennifer Aniston – aceea de sefa de cosmar! Din “logodnica Americii:, Jennifer Aniston s-a transformat peste noapte, in “fata rea” de la Hollywood. In “Horrible Bosses”/”Sefi de cosmar”, ea este o dentista fara inhibitii, care isi hartuieste sexual asistentul. Jennifer a fost atit de incintata de scenariu, incit nu a putut sa zica nu… La fel de incintati de scenariu au fost si Donald Sutherland si Jamie Foxx, care se regasesc in distributia acestei comedii.


Nu numai scenariul a fost insa punctual forte al acestei comedii, ci si faptul ca regizorul Seth Gordon i-a lasat sa improvizeze la filmari.


Pentru Jennifer Aniston, lansarea filmului coincide cu o relatie amoroasa noua. Actrita este de citeva saptamini iubita lui Justin Theroux, pe care l-a cunoscut la filmarile comediei “Wanderlust”, care se va lansa la toamna. Revistele de scandal au acuzat-o pe Jennifer ca l-ar fi “furat” pe actor din bratele iubitei lui, o creatoare de costume. Ce crede Jennifer Aniston despre toate aceste acuzatii, telespectatorii vor afla de la “Lumea Pro Cinema”

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies